Hardwood Refinishers

Hardwood Refinishers 

Refinish Purpose

Alle overflater har samme formål: å forbedre utseendet til tregulvene dine og beskytte dem mot elementene. Oljebaserte og vannbaserte overflater arbeider ved å bygge en film på overflaten av treet, som gir en barriere mellom ved og miljø.

Oljebasert finish

Oljebasert polyuretan (plast) overflater har har eksistert siden 1936, da de først ble brukt i bowlingbaner. Du kan påføre, tørke og omhente et gulv i polyuretan på mindre enn 12 timer, og det samme kappen kan kurere holdbart nok til å plassere møbler på det i tre til syv dager. Det herdes ikke bare hardt og holdbart, fyller i og flyter over det åpne kornet som finnes i de fleste hardtre, men det er spesielt nyttig på tungt brukte gulv.

Du vil kanskje ikke bruke en olje- Basert overflate av to grunner. Den første er lukten. Etter å ha påført et lag med oljebasert overflate, vil du ikke kunne bli i huset den kvelden på grunn av den sterke, ubehagelige lukten. De fleste løsningsmiddeltyper av denne typen elimineres, hovedsakelig fordi røykene kan forårsake problemer for de som er utsatt for allergiske reaksjoner, men også av miljømessige grunner. Den andre ulempen er relatert til hoveddelen Formålet med produktet: å forbedre utseendet til tregulvene dine. Oljebaserte overflater har en tendens til å gules med tiden, misfarging på jevn, men konstant hastighet. For noen mennesker gir den gule gløden av eldre etasjer et gammelt utseende til et hjem som de finner hyggelige.

Vannbaserte finish

Vannbaserte overflater er ganske nye i gulvbransjen. Som oljebaserte overflater gir de et godt, solidt beskyttelseslag for gulvet. I motsetning til oljebaserte overflater, vil de ikke bli misfarget med tiden, og de har ikke en sterk, ubehagelig lukt. Vannbaserte overflater har også en to-komponent versjon bestående av polyuretan og et herderadditiv som gjør finishen vanskeligere enn noen oljebasert motpart.

Du kan påføre strøkene en gang i timen, kutte ned på tiden for å fullføre prosjektet. Etter påføring er en vannbasert overflate tørr nok til å gå på. En ulempe ved å bruke en vannbasert overflate er at det er mer sannsynlig å høste kornet i treet, noe som får overflaten til å føle seg grov. Etter den første applikasjonen forsegler pelset veden nok til at flere vannbaserte applikasjoner ferdig vil ikke forårsake ytterligere problemer. Du kan unngå denne vanskeligheten med kornet ved å påføre en alkoholbasert sealer før målingen, og skaper en barriere mellom treet og polyuretan. Hver hardvedgulv kommer til et punkt i levetiden når lakkbelegget som beskytter det, går gjennom og gulvet begynner å bli skadet fra bruk. Når dette skjer, er det på tide å fjerne den gamle overflaten og erstatte den med et nytt lag. Dette kan gi gulvet og rommet som helhet et vitalt nytt utseende. Men før du starter prosessen, er det s viktig å vite litt om tilgjengelige ferdigstillinger.

Andre artikkelen

Slik påfører du en baseboard etter at laminatgulvet er ferdig
Hvordan Estimate Patterned Carpet
Hvordan lage en husplan
Hva er en betongpumpe?
Sunroom Ideas
Hvordan bygge Overhead Storage Racks
Slik monterer du et tregulv
Slik bytter du T-111 sidespor på huset
Slik reparerer du tre trinn
Slik sveiser du i trerammebygginger
Slik legger du Marble Tile på en benkeplate
Hvordan Bytte Chuck på en Dewalt Drill
Hvordan velge Grout Colors for Light Tile
Tile Transition Ideas
Slik installerer du Bad Fliser med lim
Ideer til glasspeiser
Nye stildusjer som er enkle å rengjøre
Hvordan bygge en dørjamb fra grunnen av
Hva er Edge Banding?
Slik borer du i rustfritt stål