Elegante bad Ideas

Elegante bad Ideas 

Vegger og tak

For et tradisjonelt utseende, murer veggene og taket en blank hvit og installer deretter kronforming. La veggene være hvite eller dekke med fauxmaling eller tapet. Bakgrunnen er overraskende elastisk i disse dager, men sørg for at du ber om tapeter på et bad, hvor fuktighet kan samle seg. Plasser badkaret med marmorfirkanter, for eksempel travertin, og bruk det samme materialet til grunnplankene og tilbake sprut til vasken og forfengelighet.

Gulv

Skru ut gammelt linoleum og erstatt med fliser som utfyller badekarfliser . For eksempel, hvis du bruker ekte travertin marmor for karet kabinett, bruk travertin-look fliser til gulv. Det er litt lettere i farge, men det er mye enklere å rengjøre.

Badekar, toalett og vask

Bruk et strykejern av høy kvalitet i stedet for de nyere, lettere glassfibermodellene. Bruk et toalett i tradisjonell stil. Få en frittstående vask eller en inne i en high-end, tradisjonell stil forfengelighet i en mørk mahogny eller valnøttfinish eller enkel hvit hvis du foretrekker det. Hvis du bruker en forfengelighet, må du ikke bruke samme flis som karosseriet til forfengelighetstoppen, bruk en komplementær flate av granitt i stedet. Det er mye enklere å rengjøre, og reduserer risikoen for at gjestene blir overveldet av for mye av samme materiale.

Armaturer og friller

Bruk high-end antikk gull, antikke messing eller sølvarmaturer: kranenheter, håndkleholdere, toalettpapirholder. Besøk en storboks bad butikk som Bed, Bath og Beyond for passende tilbehør, for eksempel en såpe parabol, en tannbørste holder og en flytende såpe dispenser. Ikke ta av deg det vakre nye badekaret med skyvedører, men bruk et stilig dusjgardin, og vær sikker på at du får en stolpe og dusjgardin som passer til dine andre inventar (igjen, seng, bad og utover er en god innsats). Ikke bytt ut veggspeilet. I stedet får du et par elegante speil i stilige rammer, som gullblad, mahogny eller antik messing. Sett en tradisjonell lysarmatur mellom dem, sammen med en liten hylle for et par stearinlys. Deretter tennes lysene, trekker deg et fint, beroligende bad, slår ut lysene og nyt det nye, elegante badet. Ethvert bad, til og med en vintage 1970-tallet modell med plastrør og linoleumgulv, kan omdannes til et elegant 'komfortrom' som rivaler alt som finnes i high-end hjemme magasiner eller femstjerners hoteller. Gjør din forskning, sett et budsjett du kan leve med, og kanskje viktigst, bestem et design på forhånd. Besøk noen topp hoteller og ta masse bilder, og kjøp et par baderom ombygging bøker eller blader.

Andre artikkelen

Typer av loftventiler
Slik fjerner du en badekranhåndtak
Peis Hearth Stone Ideas
Hvordan male med et sprøytepistolsystem
Bruk av laminater og finér i interiør
Hvordan Damp Proof et interiør kjeller gulv
Kan dimmerbrytere brukes til lysrør?
Kjelleravløpsideer
De forskjellige typer Porches
Hvordan finne en god snekker
Hvordan finne en drill bit punkt vinkel
Slik oppvarmer du et hjem med elektriske bordplater
Gratis Solar Water Heater Plan
Slik sikrer du et lekkasikkert tak
DIY Badekar Drenering
Cupola Informasjon
DIY: Closet Design
Informasjon om skruer
Hvordan Kutte Granittfliser til Mosaikk
Slik forsegler korkfliser