Design for bademurer

Design for bademurer 

Mønstrede vegger

Bakgrunn er en tradisjonell måte å legge til mønster på vegger. Papiret er dyrt og kan ikke stå opp til damp. Prøv det i et mindre pulverrom som ikke har dusj slik at papiret ikke behøver å tåle så mye fuktighet. Pulverrommet er mindre enn et mesterbad, slik at det vil redusere kostnadene. Vinyl tapet kan tåle mugg mens du simulerer Gressduk for et naturlig eller Zen-lignende bad. Prøv en variasjon på tapet med DIY-prosjekter. Stencils kan kopiere veggpapir og gi rommet ditt et tilpasset preg. Mal en grafisk svart-hvitt stencil for et tradisjonelt eller moderne rom. Legg til vintage flair på rommet ditt ved å lage en stenciled gipsbehandling. Trowel gips over stencilen for en preget effekt. Fullfør veggbehandlingen ved å legge til flere lag glasur i favorittfargene.

Baderomvegg Maling

Flislegging av bademurer er dyrt og lar deg ikke endre designretninger. Maling er billigere og mer allsidig. Replikere utseendet på fliser ved å male et harlekin eller diamantmønster på veggene. Velg flere nyanser av samme farge så maling t reatment overvelder ikke en liten plass.

Mal badveggene med tilfeldige vener og flekker for å gjenskape et høyt marmorutseende for mindre penger enn stein. Akrylmaling gir deg mulighet til å bruke kunstnerens materialer. Bare legg på polyuretan etter at du er ferdig, slik at du kan vaske veggene.

Fliser og steiner

Flis og stein er slitesterke overflater for bademurer hvis de er forseglet. Naturlige farger. Prøv skifer for et rustikt eller moderne bad. Sten i dusjen eller på en brennevin vil ikke overvelde rommet. Kalkstein eller marmor er avanserte alternativer som gjør at badet ditt føles som et spa. Se etter større steinplater å plassere på veggen for færre fugemasse.

Veggoppbevaring

Veggbehandlinger på badet kan fungere så vel som vakkert. Heng en antikk mantel på veggen som et fokuspunkt i rommet hvor du kan lagre beholdere og bokser. En viktoriansk mantel kan inneholde et speil på ryggen for ekstra lys på badet. Lag moderne lagring gjennom bad cubbies. Firkantede hyller gir et grafisk element til bademuren når de plasseres i en gruppe. Baderomsmurer er et lerret for å legge til personlighet i rommet ditt. Mange bad har samme grunnleggende hvitt badekar, dusj og toalett. Bademuren er et sted å legge til farge og fuktresistente materialer for å forandre følelsen av rommet ditt.

Andre artikkelen

Lett å lage tre hyller
Typer av klassiske arkitektoniske kolonner
Den beste metoden for å installere flat taktekking
Slik legger du keramisk gulvflis på en skrå gulvavløp
Tradisjonell Sprung Floor Installasjon
Hvordan å beregne lineære føtter for takrenner
Hvordan bygge en liten rustikk hytte
Tradisjonell innramming mot Cinderblock-konstruksjon
Utstyr for montering av plastrørledning
Hvordan å beregne ampere
Slik legger du flytende tregulv
Hvordan bygge en vannvarmer innkapsling
Slik fjerner du molding uten å skade veggen
Hvordan slukke en Cape Cod Fire Starter
Paint Color Help for et mobilt hjem
Slik Weatherize Your Home - Vinduisolerende film
Slik legger du til en avløp til din garasje
Stucco Painting Tips
Slik installerer du Tile Base
Slik fjerner du en keramisk fliser på kryssfiner