DIY: Laminerte gulv

DIY: Laminerte gulv 

Hva du trenger

For å lage ditt eget laminatgulv, trenger du: et målebånd for å måle bredden og lengden på plassen; en blyant for å markere kuttene dine på gulvet; en hammer og pry bar for å fjerne eksisterende baseboards; og et skrap stykke tre for å tappe laminatplankene sammen uten å skade gulvet. Du vil også trenge en håndsag for å kutte bunnen av døren, og en håndsåg for å kutte laminatgulvene slik at de passer i trange rom. Spacers er også nødvendig for å holde en u0026 # xBC; til u0026 # xBD; -Inch gap mellom veggen og gulv for utvidelse.

Forberedende arbeid

Mål bredden og lengden på rommet ditt og kjøp deretter tilsvarende mengde laminert gulv. La gulvene sitte nær plassen i minst 48 timer slik at den kan tilpasse seg romets klima. Mens du venter, rydder du på rommet, rengjør gulvet og lag eventuelle bakker og daler i gulvet. Dette kan kreve sliping nedover forhøyede områder og fylling av gulvdypene med gulvbelegg, hvis de ikke er for store. Hvis gulvet har store skader, må du erstatte det før du installerer laminatgulv. Laminert gulv må installeres over en plan overflate. < br />
Fjern grunnplankene med prybaren og sett til side. Spritt dampspjeldet over gulvet ditt, i retning av rommets lengde. Dampspærren er en polyetylen- eller plastfilm som rulles ut på underetasjen, og er utformet for å hindre eller redusere hastigheten som fuktighet kan sive inn i gulvmaterialet.

Bruk et stykke av gulv for å måle hvor mye av hver dør du vil se bort med håndsagen og gjøre kuttet slik at gulvet passer pent inn.

Installasjon av laminatgulv

Monter den første raden av laminert gulv langs veggen som er parallell med solens stråler når de kommer inn i rommet. Gjør kuttet i det siste stykket for å passe inn i rommet. Legg avstandsstykkene rundt en fot fra hverandre langs veggen for å få et mellomrom mellom gulv og veggen Fortsett å legge gulvene og knipse tungen i neste rad inn i sporet av den forrige. Stagger endeskjøtene og bruk tre lim mellom plankene for mer holdbarhet. Sett stykkene på slutten av hver rad for en perfekt passform.

Krumme og hjørne kutt kan kreve litt ferdighet å kutte. Tra nsfer linjene på kuttet på gulvbelegg med blyant. Ta deg tid mens du bruker en håndsag eller elektrisk jigsag. Klipp ut kurvene og sett deretter brikkene.

Når du kommer til den siste raden som møter på motsatt veggen, måler du bredden på raden på mer enn ett mellomrom. Dette vil avgjøre hvor mye å kutte ned bredden på gulvlistene. Klipp disse brikkene i lengderetningen og fest den på plass ved å lim og knipse inn i sporet i forrige rad. Trykk neglene ut fra baksiden av bunnstøping. Ta avstandsstykkene ut av hullene og installer deretter støpegodset rundt i rommet. Dette vil bidra til å skjule gapet mellom gulv og veggen, og det vil holde laminerte gulv på plass. Gjør-det-selv (DIY) laminert gulv er en kostnadseffektiv måte å få hardvedgulvene til å se etter en brøkdel av prisen. Laminatgulv er laget av enten syntetiske eller noen ganger resirkulerte materialer som får et ferdig utseende som etterligner tre eller naturstein. Laminatgulv er installert som et flytende gulv, noe som betyr at det ikke er festet til undergulvet, og kommer i sammenlåsende striper som ligner treplanker.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et tak i et hus
Hvordan Remodel Små soverom
Design for utendørs barer
Slik lim, fest og installer gulvfliser
Hvordan fikse Peeling Gips over en dusj
Alternativer for bygningsstiftelser
Landmåling Instrumenter
Hvordan måle Cinder Block Walls
Hvordan å fikse ujevn gipsvegg
Slik får du virkelig skinnende tregulv
Hvordan sette solpaneler på et hus
Hvordan rute støping
Hvordan male over unprimed Wallboard
Hvordan lage en metallrør
Slik rammer du inn trappene til loftet
Hvordan bygge dummy skap skuffer
Slik installerer du keramisk flis på en tomhet
Hvordan å klare et tak med gips
Reparasjon av ødelagt betong for railing
Hvordan bygge en liten terrasse