DIY Laminate Skifer Gulv

DIY Laminate Skifer Gulv 

Fordeler og ulemper

Laminat skifer gulv har både fordeler og ulemper over det faktiske skifer gulv. For do-it-yourselfer er laminatgulv langt enklere å installere enn ekte skifer gulv. Det er også varmere, da faktisk skifer ikke absorberer varme. Til slutt kan du rengjøre laminat skifer med en fuktig klut eller mopp, mens skifer gulv krever noen ganger sterke kjemikalier å rengjøre.

Med disse fordelene kommer noen ulemper. Faktisk skifer gulv er brannsikkert, mens bare den høyere end laminat skifer alternativ er. Noen av nedre laminat skifer gulvmateriale er utsatt for flekker og skader, og krever mer vedlikehold for å hindre forringelse enn ekte skifer.

Forberedelse

Din undergulv må være ordentlig forberedt før du legger flisen. Fjern eventuell tepper eller tregulv som er installert over betong. Forberedelsesteknikker varierer fra undergulvmaterialet, men alle undergulvene må være våte, tørre og fri for støv og andre materialer. For sement eller sandskrapgulv, sørg for at skittet er helt tørt, ettersom det friske og våte skredet kan krympe, noe som fører til sprekker i overlegg av fliser.

Pass på at undergulvet er nivå for å skape en jevn, ferdig overflate når gulvet er installert. Det bør ikke være mer enn en 3/16 tommers forskjell i høyden mellom to punkter i gulvet innenfor en hvilken som helst 20 fot diameter. For områder som ikke er nivå, fyll inn lave flekker eller slip ned høye punkter før installasjon. For fylling av flekker mindre enn 1/4-tommers dyp, bør byggepapir være tilstrekkelig. For større nedbør, bruk en Portland sement utjevningsmiddel.

Installasjon

For et betonggulv må du legge en polyetylenfilm som fuktighetsbarriere før du installerer noe annet. En 6 mm film vil gjøre, og du bør lage en 8-tommers overlapping for sammenføyde ark. Deretter må du legge et skumunderlag for støyreduksjon og å myke gulvet. Legg skummet opp på bordplaten ca. 2 tommer når du legger det ut, og fest det til veggkanter med maskebånd.

Laminat skifer gulv fliser kommer vanligvis i 1-fots firkanter og bruke en tunge-i-groove prosedyre for enkel installasjon.

Begynn å legge fliser i et hjørne av rommet, og arbeid deg mot midten. Ordne de to første rader flisene i henhold til dine installasjonsplaner. Klipp dem om nødvendig for passform, med den dekorative siden ned når du bruker en sirkelsag eller jig, og dekorativ side opp når du bruker en håndsag eller bordsag.

Når du legger flisene, la et 1/4-tommers mellomrom mellom flisene og veggen ligge. Dette bør fungere som en prøvekjøring for din installasjon.

Med forsøkslinjene som er lagt, begynner du å lime fliser på plass. Med den første flisen ferdig, legg lim på den andre flisen, og trykk forsiktig på den på plass. Legg tape på de limte sømene til limet har satt.

Når de to første radene er ferdig, bruk en trekkstang til å løfte den endelige skjøten sammen, og la de to første radene være om lag 20 minutter før du fortsetter med installasjonen.

Fjern alt overflødig lim med en tørr klut.

Når alle fliser er lagt ned, kutt overflødig skum fra veggene. Skifer gulv er laget av et steinmateriale enten av leire eller vulkansk aske. Det er en holdbar substans som er både brannsikker og vanntett. Det er også ganske dyrt, men et billig alternativ med mange av de samme egenskapene er laminat skifer gulv. Do-it-yourself eller DIY-installasjon senker kostnadene enda mer, noe som gir deg utseendet og fordelene med skifer til en brøkdel av prisen.

Andre artikkelen

Hvordan bygge et komposterings toalett
Slik installerer du hengsler og håndtak på dører
Hvordan kutte varmeovner inn i gulvet og taket
Hvordan holde Vinyl Siding fra Falling Out
Solar Water Funksjoner
Egenskaper for HDPE plastømmer
Tørketesten vs Støpejernsovner
Riktig måte å flytte møbler på
Slik løser du en sinking Foundation
Slik fjerner du en teppepute fra en betonggulv
Hvor mye plass er nødvendig for et toalett og et bidet?
Slik beregner du granittprising
Kommersielle byggetyper
Hvordan å fullføre bambus finér
Hvordan designe interiør dører
Slik påfører du sementplaten
Tre Vs. Mursteinhus
Instruksjoner for hvordan å begrave propan tank hus krok ups
Slik klargjør du aluminiumsbelegg for ettermaling
Hvordan lage en murstein peis surround