Baderomsoppgraderingsideer

Baderomsoppgraderingsideer 

DIY-prosjekter

En fliserdusj kan føles mer elegant enn en vinylrørforing. Travertin fliser vil gi rommet ditt en high-end følelse. For et land eller eklektisk bad, prøv en dusjkabinett laget av mønstrede blå og hvite keramiske fliser som replikerer kina-retter. Hvis flisen på badet ditt føles datert, men i god form, ansett en profesjonell service for å refinisere flisen i en lys hvit. Dette vil spare deg for penger på nye fliser.

Wainscoting legger arkitektonisk interesse til rommet ditt for et tradisjonelt eller hyttestil. Lag din egen veggbehandling for en tilpasset ta på perlebrett. Påfør vertikale 1-by-2-tommers brett hvert par inches for å gi veggene en panelvirkning. Opprett en plate skinne på toppen med 1-for-3-tommers brett for et sted å vise frem ditt favoritt baderomsutstyr.

Oppgrader et eksisterende speil med trim. Mitered hjørner kan være vanskelig for nybegynnere, så prøv å legge til firkantede dekorative stykker i hjørnet av rammen for å unngå diagonale kutt. Bred forming har en moderne stil, mens utskåret trim gir en antikk berøring. Miniatyr kolonner og støping kan også oppgradere en forfengelighet for å gi det utseendet til et vintage-møbel.

Baderomsutstyr

Tilbehør er en billig måte å oppgradere et bad på. Det legger slutt på en plass og legger til personlighet til et nøytralt bad som ikke trenger en fullstendig ombygging. Vinduesbehandlinger kan gjøre et romfølelse datert, så fjern tunge gardiner og valanser. Vindufilm lyser mens du gir personvern. Vindufilmene ser ut som frostet glass eller prøver en glassmaleri for et vintagehjem. Standardbadene er ikke utstyrt med mye lagringsplass. Oppgrader ditt bad med flytende hyller eller et innebygd lintøyskap for å rydde opp i rommet.

Billig oppgradering

Enkle oppgraderinger kan gjøre at ditt bad føles nytt uten å bruke mye penger eller tid. Begynn med å fjerne daterte elementer fra rommet. Dette gir deg en ren tilstand. En ny belysningsarmatur i moderne børstet stål eller oljefibrert bronse gjør rommet til å føle seg moderne. Bytt ut knappene på forfengelighet, håndkle kroker og kranen for å matche. Gå for litt dyrere armaturer for å gi badet ditt et luksuriøst utseende uten å bryte banken. Baderomsoppgraderinger lar deg oppdatere eller legge til et luksuriøst element på badet ditt. Det er oppgraderinger for alle prisklasser og ferdighetsnivå. Noen badoppgraderinger kan gjøres på under en time. Vri ditt grunnleggende bad i et drømbad med enkle prosjekter.

Andre artikkelen

Hvordan estimere kostnaden for et murstein gjerde
Slik Cure u0026 Seal med Betong Sealer
Hvordan erstatte lys billig
Slik isolerer du vegger med stiv skum
DIY Stud Frame for badekar
Hva er fordelene med Cork Flooring?
Slik skruer du inn i et betonggulv
Kobber blinkende alternativer
Hvordan sette laminatgulv på trinn
Slik gjenoppretter du kjøkkenskapene dine
Boy Bedroom Remodeling Tips
Hvordan velge en rivningshammer
Shaper Vs. Rutetabell
Hvordan lage en teppe søm
Utskiftningsinstruksjoner for badekar
Slik beregner du PSF i Canada
Hvordan Bytt Dusj Dører Med Et Gardin
Hvordan lage et spor for skapet Skyvedører
Hvordan lage grunnskapsler ut av veggskapene
Hva vil fjerne kjøreforseglingsmiddel?