Slik bytter du et lys i hjemmet ditt

Slik bytter du et lys i hjemmet ditt 

1.

Først må du slå av strømmen til kretsen som 'feeds' ditt lys. Den enkleste måten å gjøre dette på (hvis det elektriske panelet ikke er merket) er å slå på det aktuelle lyset. Slå deretter avbryteren av en om gangen og kontroller for å se om lampen går ut. Prøv aldri å jobbe med lysene dine 'hot' Elektrisitet kan være veldig farlig, så du må respektere det.

2.

Sett stigen opp under hvor du skal jobbe. Pass på at du lett kan nå lyset uten å måtte gå på de to øverste trinnene. Din stige skal føle seg stabil og trygg.

3.

Fjern den gamle armaturen. Hvis det er en hengende armatur, fjern kalesjen. Det er dekselet som sitter mot taket og skjuler ledningene. Hvis det er en 'flush mount' lys så må du fjerne glasslinsen.

Da må du fjerne skruene som holder lyset til elboksen.

På dette punktet er det eneste som holder lyset opp ledningene. Du bør fjerne ledningene en om gangen med den svarte (eller den røde), den hvite og til slutt den blanke eller grønne ledningen.

Flott nå er du klar til å installere ditt nye lys. Første ting er først. Kontroller ledningene som var koblet til det gamle lyset.

Er de i god form? Er isoleringen bryte eller smuldre? I så fall må du kanskje kalle en elektriker tross alt. Hvis det bare er et smekker i isolasjonen, kan du tape det med elektrisk tape.

5.

Pak det nye lyset og se på instruksjonene. Du bør alltid følge produsentens instruksjoner, men de fleste lysene er installert ved hjelp av en festestang. En festestang er et flatt metallstykke som skruer til el-boksen. Noen ganger er det rundt eller formet som et kryss.
< br /> Når du har installert den fixturbaren, er du klar til å koble lyset. Lyset skal kobles nøyaktig til det gamle var. Fixturen selv har tre ledninger, en svart, en hvit og en bar. av festet (bakken) blir satt sammen med den ledige ledningen som kommer ut av taket. Hvis det er en grønn skrue i festestangen enn du må vikle den nakne ledningen fra taket rundt skruen først. Stram skruen, så du kan sette de to blanke leddene sammen og vri en wiremutter på dem for å holde dem sammen.

Sett de to hvite leddene sammen og led dem sammen.

Endelig ledning mutter de to svarte ledningene sammen.

6.

Nå kan du feste armaturet til festestangen ved å bruke skruene som følger med. Hvert lys er annerledes, så du må henvise til instruksjonene om hvordan du skal henge det nye lyset.

Sørg for at du ikke knipper noen ledninger når du installerer den nye monteringen.

7.

Nå slår du på strømbryteren Du er ferdig. Du har nettopp installert et nytt lys i hjemmet ditt, og du behøvde ikke bruke hundrevis av dollar på en elektriker. Gratulerer!

Tips og advarsler

 • Når du har ledning i to leddene, sørg for at ledningen fra lysarmaturen stikker ut forbi ledningen fra esken med omtrent 1 / 16th av en tomme. Dette sikrer at ledningen forblir låst i trådmutteren når du strammer den. Trekk deretter trådmøtrikken godt fast. Til slutt bør du gi litt sløyfe på ledningen fra lyset for å sikre at den er ordentlig låst inn i ledermutteren.
 • Elektrisitet kan være veldig farlig. Hvis du ikke er sikker på din evne til å gjøre dette, bør du ringe en autorisert elektriker.
 • Du må sørge for at strømmen er slått av før du jobber med strøm
 • Å endre utseendet på huset ditt kan være like enkelt som å skifte et lys eller to. Bytte av et lys kan gjøre huset ditt mer føles som et hjem og legge til litt av sjarm og personlighet.
  Du trenger ikke å ringe en dyr elektriker, bare følg disse enkle trinnene, og snart vil du nyte det nye lyset ligaen.

  Andre artikkelen

  Slik bruker du en Harbour Freight 120 Volt ARC Welder
  Slik installerer du dekorativ støping
  Hvordan lage et passivt solarhus i Texas
  Slik borer du en 1 tommers hull i en vinkeljern
  Hvordan estimere stillas
  Elektriske byggekoder i La Jolla, California
  Produkter som lager benkeplater ser ut som betong
  Slik installerer du Suspended Ceiling Gridwork
  Hvordan bygger jeg en peis for å holde min vedovn?
  Ideer til de fremste trinnene til et hus
  Frugal måte å skrape Paint Off House
  Slik installerer du gulvbelegg på betong
  Grants for Green Building Renovation
  Slik rengjør du Resin Off Saw Blades
  Hva brukes finér til?
  Hvordan å formatere et HVAC-system for Energy Star Home
  Hvordan å fjerne gamle baderom caulk
  Hvordan estimere betong ved gården
  Hvordan lage et varmt hus
  Hvordan velge en rivningshammer