Hvordan kjøpe en innramming negler

Hvordan kjøpe en innramming negler 

1.

Tenk på hvilken type prosjekt du jobber med. Har prosjektet behov for en kraftig innrammingsspiker, som vanligvis brukes til store, tunge materialer? Innrammingsspiker er høydrevet og designet for tøffe jobber som hjemmekonstruksjon, taktekking eller bygging av dekk.

2.

Legg merke til neglene du trenger for prosjektet. Kontroller spekteret av spikertyper og -størrelser som den innrammede spikeren aksepterer. Noen tar et bredt spekter, mens andre aksepterer et smalere spekter av spiker størrelser. Avhengig av neglene du bruker, kan enkelte merker ikke fungere for deg.

3.

Husk at du må kjøpe en luftkompressor separat for å drive din innrammingsspiker En liten til middels stor luftkompressor vil kjenne de fleste innrammingsspikerne, men vil slites ut raskt. En luftkompressor med en minimumsbeholderkapasitet på 25 gallon eller høyere vil fungere best for en høyverdig innrammingsspiker.

4.

Bestem mellom en spolerammeringsspiker og en spikramme-spiker. Spolepikeren holder hundrevis av negler om gangen, og det er lettere å fikse hvis det kommer til syltetøy. Det betyr også mindre lasting. nailer tar færre negler av gangen, og krever at det blir oftest på nytt. Det er lettere enn spolepikeren. Hvis vekten ikke er et problem, kan det hende du finner en spole nailer bedre for en lang dags arbeid.

5.

Løft innrammingsspikeren og test hvordan det balanserer. Hvis butikken vil la deg, test den for å se hvor mye tilbakebetaling det har. Se etter en innrammingsspiker med et komfortabelt grep som holder balansen ved avfyring. Mens hver spiker vil ha litt tilbakeslag, bør det være lett å håndtere ved avfyring.

6.

Velg spiker med den minste vekten som fremdeles har nok strøm til prosjektet. Hvis du jobber hele dagen, vil innrammingsspikeren føles mye tyngre etter hvert som tiden går. Størrelsen på spikeren skal også føles behagelig.

7.

Sammenlign ekstra funksjoner når du har innskrenket dine valg til noen innrammingspikere. Se etter et varemerkeprodukt som Hitachi, Porter-Cable eller Bostitch. Se om innrammingsspiker har noen ekstra sikkerhetsfunksjoner og om det har et innebygd luftfilter. Dette vil redusere opphopning av rusk og smuss inne i innrammingsspikeren.

Den innrammede sømmeren er en type neglpistol for kraftige prosjekter. Brukes ofte til byggeprosjekter som husrammer, vil denne nagelen føre negler gjennom tøffe materialer med raske hastigheter. Det finnes mange varianter av innramningspikere på markedet i dag. Du kan jobbe raskere og mer effektivt med riktig spiker. Finn ut hva du bør vurdere før du kjøper en innrammingspiker selv.

Andre artikkelen

Hvordan Stucco en trevegg
DIY Skum Hjem Isolasjon
False Ceiling Options
Extension Ladder Instruksjoner
Slik rengjør Skifer Sealer Pensler
Residential Steel Roof Installasjon
Hvorfor er huset mitt så fuktig?
Slik leser du en sivil skalaer
Slik installerer du en bifold speilet dør
Omvendt osmose system vs vannmykner
Slik Sand Fiberglass Resin
Hvordan Level jeg et Over-Ground Pool?
Hvordan bygge en undergulv på en betongplate
Verktøy for å bære gips
Hvordan virker laminatgulv T Molding Work?
Hvordan lage Ledgestone Betongforms
Tile Pattern Ideas for badet
Slik bruker du Kontakt Cement til kryssfiner
DIY Bytte Tile Backsplash
Hvordan måle benkeplater for laminatplater