Hva er trinnene for å bygge ditt eget hjem?

Hva er trinnene for å bygge ditt eget hjem? 

Velge en plassering

Se på mange egenskaper før du tar den endelige avgjørelsen. Jordverdien varierer mye basert på plassering. Så vurder hvordan plasseringen kan endres i de kommende årene. Er det i et område med vekst eller nedgang? Tilbyr området de bekvemmeligheter du ser etter i hverdagen? Kontroller soningen, hvis det er aktuelt, og kontroller at eiendommen ikke ligger på en flomslett. Finn ut om det er noen vedlegg mot landet; Disse kan være i form av uventede skatter eller gjeld. Selvfølgelig, hvis du ser på eiendommer i boligutviklingen, kan du være gjenstand for å velge bare bestemte byggherrer og husdesign.

Velge en byggherre

Enten du ser på bortgjemte masse eller mye innen boligutvikling, studere opp til byggerne tilgjengelig. Det er sikreste å velge en byggentreprenør med et etablert navn. Hvis du ser på en ny entreprenør, gjør du en bakgrunnssøk. Pass på at entreprenøren ikke er en annen entreprenør med mange søksmål som nettopp har endret navnet hans. Du vil ha en entreprenør som bare bruker sertifiserte elektrikere og rørleggere. Ellers kan du finne at du har høyere forsikringspriser. Så mens sertifiserte fagfolk kan koste mer i byggeprosessen, vil de spare deg i det lange løp. Bli kjent med jobbmannen også. Besøk byggeplassen ofte og se på prosessen for deg selv. Pass på at alt blir gjort riktig.

Design av gulvplanen

Hvis du har en tilpasset eller semi-tilpasset byggherre, vil du ha mye mer å si på gulvplanen din. Mens det meste av noen design kan implementeres, vil enkelte design koste mye mer enn andre, så lytt til byggerens anbefalinger. Utover det, vurder hva som er viktig for deg funksjonelt og visuelt. Tenk på hvilke rom du bruker mesteparten av tiden din i og hva du vil ha lett tilgang til, for eksempel bad og vaskerom. Vurder bekvemmelighet. Hvis du har et estetisk øye, bør du vurdere de elementene du synes mest attraktive i et hjem, for eksempel et roms åpenhet, et hvelvet tak og søyler. Hvis du har et bilde for huset, forklar det bildet til byggeren. Det kan bidra til å ta bilder av de tingene du liker i andre hjem. Så før du bestemmer deg for en planløsning, besøk en rekke utstillingshjem. Samle fotografier og klipp ut bilder fra magasiner.

Andre artikkelen

Hvordan bygge en bærbar stikkontakt
Gjør det selv design for en Wood Park Shelter
Tile Backer Board Options
Trinn for etterbehandling av kjelleren
Linoleum Styles
Garage Dører: Steel Vs. Vinyl Vs. Tre
Slik blander du bentonitt til boremudder
Hvordan konvertere en kan lyse til et spor lys
Slik installerer du fliser i et hjørnebacksplash
Hvordan lage keramiske fliser benkeplater
Hvor lenge skal jeg la betong på gjerdeinnlegg tørke før du monterer paneler?
Sunporch Tile Options
High End Cabinet Design Ideas
Slik fjerner du Old House Siding
Hvordan male en kommersiell flisegulv
Innhold av fluorescerende lyspærer
Hvordan sette Siding på et skur
Hvordan sammenligne kvaliteten på laminatgulv
Laminatgulvverktøy
Hvordan sette på Orange Peel Texture