Garage Shelving Idea

Garage Shelving Idea 

Tre hyller

Bygge hyller med tømmer kan ta litt lengre tid, men det kan være en hyggelig tidsfordriv de som liker trebearbeiding. Begynn med å vurdere hvor mye vekt hyllene dine må støtte. Kjøp tre som er sterk nok til den tilsiktede lasten. Undersøk området du vil installere hyllene, se etter veggtapper for å ankre hyllene dine sikkert til veggen. Dette vil være enkelt hvis studene er utsatt, men hvis garasjen din er ferdig med gips, trenger du en stud finder.

Grav hyllplanen din på veggen med en blyant, og kontroller at linjene dine er nivå. Dette er en god tid å sjekke høyden på gjenstander og justere avstanden mellom hyller etter behov. Etter at justeringer er gjort, er du klar til å montere hyllestøttene. Disse kan være laget av kryssfinér, laminatbrett eller annet treverk tilgjengelig på din lokale boligforbedringsbutikk. Når støttene dine er sikre, kan du feste hyllene. Bruk galvanisert maskinvare for lang levetid i dette semi-utendørs miljøet. Kontroller en gang med et nivå, og du er klar til å bruke de nye hyllene dine.

Handlekurver u0026 amp; Skap

Hvis du trenger noe allsidig, kan garderobeskap vogner og skap være det rette valget for deg. Hyllevogner og skap av støpt plast eller stål er modulære, lette og lett å bevege seg. Vognene og skapene er preassembled eller med enkle instruksjoner for å snappe eller binde sammen bitene. Noen av dem kommer med festbare hjul. Ved å ha hyller som ikke er boltet ned, har du muligheten til å endre garasjeplanleggingen når som helst. Vogner og skap er bedre for mindre gjenstander. Mål hyllehøyde og dybde for å være sikker på at elementene dine passer inn før du kjøper en enhet.

Takhyller

Hvis du er helt ute av gulvplass, bør du vurdere en takhylle. Takhyller kan installeres i garasjen din for å plassere gjenstander opp og ut av veien. Skive-drevne systemer som du laster og deretter løfter opp til taket, kan holde vekten på store ting som sykler og kanoer. De fleste rafterlagringsenhetene leveres komplett med stålskiver og sterkt nylonkabel. Hvis du velger å montere ditt eget system, må du huske å velge trisser som er vurdert godt over vektbelastningen du planlegger for dem å løfte.

Sportsstasjon

Hvis garasjen din er full av sportsartikler, så er det en sport utstyrsstasjon kan være akkurat det du trenger. Disse hyllene er solgt til hjemmebruk og sportsartikler. De er laget av solid plast, montering av hyller. Disse spesialiserte hyllene har hull for flaggermus og racketer, kroker for hansker og kurver for alle typer baller og annet sportsutstyr.

Plasthyllepakker

Det billigeste alternativet for hyller i garasjen din er plasthyllepakker. Disse kittene kommer komplett med alt monteringsutstyr og instruksjoner du trenger. De fungerer bra for små lette gjenstander og er lett rengjørbare. Dette er et billig alternativ til metallhylle eller mobile hyller vogner som lett kan fjernes av leietakere. Plasthylle kan gi deg litt gulvplass uten å bruke en formue. Alle kan skape mer plass i garasjen med gjør-det-selv garderobeskap. Hvis du er god med verktøy, kan du starte fra bunnen av og bygge egendefinerte tre garasjeplasser. Hvis du er på utkikk etter et enklere og kanskje mindre permanent alternativ, kjøpesett, skap eller midlertidige hyller til å organisere plass.

Andre artikkelen

Slik setter du loftet inn i et lagringsrom
Detalj Master Wood Burning Tips
Slik installerer du gulvlaminatgulv
Slik legger du konkrete fottøy for å beholde vegger
Hvordan kutte en rustfritt stålrør
Instruksjoner for Toklo laminatgulv
Slik installerer du et kobberbaksett i et kjøkken
Takplank Installasjon
Cork Gulv Instruksjoner
Slik kobler du et solcellepanel til et batteri til en omformer
Hvordan lage heavy duty garasje vegghylle
Hvordan bøye 12 Gage Metal Sheets
Verktøy for gravering og carving
Slik installerer du en hjemme dusj
Typer av Bead Board
Kan du bruke fliser til metall?
Riktig Betong Finishing Teknikker
Ingredienser av PVC-rørproduksjon
Slik installerer du gulvfliser over trinnene
Slik stifter du teppe på trapper