Tips om innfelt belysning

Tips om innfelt belysning 

Hva er det?

En innfelt lys er en som er i hovedsak forankret i et hull i vegger eller tak. Lyspæren er innkapslet i en boligmekanisme som ofte kalles en boks eller pott, på grunn av sin form. Installasjonen er relativt enkel. Trim, som først festes til mekanismen, gir det forsynte lyset et rent utseende. Husmekanismen settes deretter inn i taket og kobles til ledningen. Når armaturen er montert, er en lyspære tilsatt.

Avstands

Når det gjelder dempet belysning, er avstanden alt. Plasser innfelt lamper for tett sammen, de gir en baneutseende; plasser dem for langt unna, de kan ikke gi av nok lys. En generell tommelfingerregel er å plassere dem seks til åtte tommer fra hverandre for vanlig lys og 12 til 14 tommer fra hverandre for mykere lys. For lysere belysning, vil du kanskje plassere lysene nærmere veggene. Plasser dem mer enn tre meter fra veggene kan gjøre at hjørnene virker mørke og taket virker lavere. Du kan også være lurt å gjøre en omkrets av dempet belysning, men holde sentrum lampen, spesielt hvis du har en fan.

Isolasjon

En isolert hjemme 's maksimale effekten kan være lavere enn et hus med et tak som ikke ble isolert. Få husene som er isolasjon-kontakt (IC) karakter. for den beste isolasjon, og for å unngå luftlekkasje, få lufttette hus. Se etiketten for å bestemme maksimal wattstyrke. Siden dårlig kabling kan være farlig, kanskje forårsake brann, bør du ha en sertifisert elektrisk inspektør kontrollere arbeidet.

Trim

du kan velge fire-, fem- eller seks-tommers innfelt lysarmaturer. de større inventar, jo mer plass du vil ha mellom Velg din trimme basert på hvor godt du tror det vil matche d u0026 # xE9; cor i ditt hjem. Hvit eller svart baffel trimmer er billig og populær. Våt trim er best for utendørs og badelykt, mens veggtvanns trim er Best for å lyse kunstverk. Fire-tommers pærer er best på kjøkkenet og på badet m eller for å belyse kunstverk. I tillegg bør du vurdere å bruke to eller tre lamper plassert i forskjellige vinkler når du belyser et bestemt element.

Typer pærer

En standard pære er et billig alternativ som gir et varmt glødelampe. Imidlertid trenger du en reflektor for å øke lyset. Eller du kan velge den populære 'r' pære, som tilbyr glødelampe med innebygd reflektor. Halogenlys gir et hvitt, lysere lys. Lavspenningsbelysning er best for lesing. Innfelt belysning er en relativt enkel og rimelig måte å forvandle rom til og modernisere hjemmet ditt, innvendig og utvendig. Det kan være subtile, som når det lyser et hi, for eksempel, eller visse deler, som en antikk eller bilde; eller det kan være dristigere, forbedre romets belysning. Innfelt belysning eliminerer voluminøse inventar, åpner opp et rom og gjør alt ser renere ut.

Andre artikkelen

Hvordan dimensjonere en planløsning
Hvilket glass skal brukes til balustrader?
Hvordan velge en murstein for et boligområde
Tips om å installere kabinettkrok
Typer Upholstery Webbing
Hvordan velge en grønn benkeplate
Slik installerer du et vannbesparende toalett
Hvilken farge grout skal jeg bruke med Carrara Tile Floors på badet?
Slik bytter du et batteri i en Dremel Stylus
Hvordan er en Undermount Sink Hung?
Hvordan søke om et statsstipendium for å gjenoppbygge et Termite Eaten Home
Hvordan velge et tregulv for et hjem
Slik reparerer du murstein
Slik legger du på flekker til imitat eikskap
Slik fjerner du overflødig grout fra grov flis
Hvordan installere Residential Solar Power
Hvordan bygge en runde brann pute
Tips om Garage Isolasjon
Slik installerer du gulvlaminatgulv
Slik legger du til en dusj på en badekar