Skap gjenopprette ideer

Skap gjenopprette ideer 

Flekk

Et nytt lag med flekk endrer utseendet på skapene dramatisk. Flekker er tilgjengelige i et bredt utvalg av farger, og gir mange muligheter for skap. Den valgte fargen setter tonen til treet og varierer fra veldig lyse til mørke nyanser. Skapene må fjernes og slipes helt før ny flekk påføres. Unnlatelse av å forberede skapene på riktig måte resulterer i ujevn flekk. Testing av flekkprosessen på innsiden av en dør sikrer at prosjektet gir de ønskede resultatene.

Maling

Maling gir mulighet for flere alternativer når du oppdaterer skap. Utvalget av tilgjengelige farger er nesten uendelig. Å velge en farge som passer til det overordnede temaet og fargeskjemaet gjør at skapene kan blandes godt med omgivelsene. Skap skal strippes og slipes før malingslaget påføres. En testkjøring på ett skap gjør det mulig å foreta justeringer for å oppnå den beste finishen.

Dører

Oppdateringer til dørene fornyer skapets generelle utseende. Andre alternativer utover maling eller flekk finnes for å skifte skapdørene. Når du fjerner det indre panelet og bytter det med glass, endres utseendet på skapene, samtidig som det tillates et displayalternativ for Kina. Mønstre skåret inn i tredørene, legg til et dekorativt element. Bytte de eksisterende dørene med nye forynger området uten å bryte budsjettet, da dørene koster betydelig mindre enn hele skapet.

Bilder

Legge til bilder i skapene skaper et tilpasset utseende. Ett alternativ innebærer å stenge et bilde som relaterer seg til det generelle temaet i rommet på skapet. Frihåndsmaleri av bilder er et alternativ for de med noe kunstnerisk talent. Vinyl vegg klistremerker fungerer godt på skap og er enkle å bruke. Hundrevis av design og anførselstegn presenterer en rekke alternativer for denne dekorative ideen.

Maskinvare

Maskinvaren gir etterbehandling for skap. Hundrevis av alternativer tilbys i gjennomsnittlig maskinvarebutikk, alt i stil fra klassisk til land til moderne. Bytte maskinvare, inkludert håndtak og hengsler, endrer utseendet på skapene uten å kreve en stor investering. Slitte eller utdaterte skap forringer et rom som helhet. Bytte av skap krever en betydelig pengeinvestering på forhånd. Mens belønningene er mange, har mange familier ikke en stor sum penger til å investere i prosjektet. Enkle renoveringer til nåværende skap puster nytt liv inn i et rom mens du sparer på budsjettet. Renoveringen fungerer godt sammen eller individuelt, avhengig av personlig stil og det totale budsjettet.

Andre artikkelen

Hvordan rengjøre en Caulk Gun
Metal Roof Vs. Arkitektoniske helvetesild
Slik installerer du en Tile Edge Backsplash
Ulike stiler av trapper
Slik legger du Backsplash-fliser til benkeplaten
Slik installerer du Pella Replacement Windows
Hvordan er en akryl dusjbase produsert?
Hvordan konvertere en låve til et hus
Slik fjerner du klistrede gulvfliser
Baderomsgulv Ideer til modulære hjem
Hvordan kutte Hardiplank Siding
Slik bruker du Curved Bullnose Tile
Remodelers Trade Shows i Minnesota
Slik installerer du Keramisk Tile Over Formica Countertop
Instruksjoner for en umiddelbar garasje
Radiant Floor Vs. Base Board Varme
Craftsman Air Tools
Hvordan å endre og bygge en stein peis
Slik festes isolasjon under et mobilt hjem
Rain Gutter Alternativer