Slate Floor Refinishing

Slate Floor Refinishing 

Klargjør gulvet

Ryd rommet av alle møbler. Du vil bruke kaustiske kjemikalier for både stripping og omletting av skifer, så forsiktig avskru av alle ikke-skifermaterialer. Bruk maskeringsbånd og tykke plasttyper for å beskytte basen, trektørkene og alt annet som kommer i kontakt med granittgulv. For teppebelagte områder som støter opp til skifer, ruller opp gamle håndklær og legg dem på plass på teppens kant.

Strip gulvet

Lei en roterende steinbunnbuffer med slipende strippeklosser. Bruk acetone gulvstrippeløsning laget for skiferapplikasjoner (tilgjengelig der du leier bufferen din). Bruk gummihansker og ventiler rommet. Spred gulvstrippeløsningen i et område på fem til fem fot. La det sitte i flere minutter i henhold til instruksjonene. Start deretter gulvbufferen over området, flytt den frem og tilbake med jevn bevegelse, til du kan se at akrylglansen er av gulvet. Fortsett til neste del. Fortsett til hele gulvet er ferdig. Tørk opp t han løsning med destillert vann. La det tørke helt.

Påfør den nye forseglingen

Gi skifer flere dager for å tørke helt. Deretter støvsug det grundig for å fjerne resterende rester eller grus. Påfør det nye tetningsmidlet i henhold til produsentens instruksjoner. Generelt vil du pusse på det i flere lag fra det fjerne hjørnet av rommet, slik at du kan gå ut gjennom døren etter hvert lag. Tillat hvert lag å suge inn i skifer og tørke før du legger på det neste laget. Skifer gulv gir en rik, strukturert følelse til et rom. Deres naturlige, men kultiverte overflate ser ut som ugjennomtrengelig stein, men skifer er faktisk porøs, og krever sporadisk stripping og gjenvinning for å kvitte seg med smuss og polert oppbygging og gi det et nytt beskyttelseslag. Rådfør deg med din lokale gulvbutikk eller forsker online før du begynner, og planlegg å få rommet utenom kommisjonen i flere dager.

Andre artikkelen

Slik monterer du en dusjventil ved bruk av PEX-slangen
Hvordan lage en betong kjeller gulv
Verktøy for å erstatte keramiske fliser
Hvordan lage en solar vannvarmer fra ølflasker
Slik installerer du utvendig trim på en patio dør
Hvordan å belegge laminatgulv
Hvordan male en keramisk flismur i et bad
Slik fjerner Quarter Round Molding
Kule ting å kjøpe for et utendørs kjøkken
Slik legger du ut i flis
Hvordan bygge en bærbar stikkontakt
Veggisoleringsretningslinjer og anbefalinger
Trenger du å kaste alle seksjoner av dusjen?
Teppe til flisovergangsstykker
Hvordan måle og beregne grus
Ulempene med fargede betong som gulv
Hvordan blander jeg Quikrete Mortar Mix for å påføre tunge steiner til en peis?
Blåst Cellulose Vs. Batt Glassfiberisolasjon
Slik installerer uforseglede fliser
Slik legger du til grunnstøping