Hvordan lage selvklebende gulvfliser

Hvordan lage selvklebende gulvfliser 

1.

Merk midten av rommet ved å finne midten av to motstående vegger. Strek en kalklinje fra disse to punktene og trykk en linje på gulvet. Gjenta dette med de to gjenværende veggene.

2.

Skal papirdekselet vekk fra baksiden av selvklebende fliser og plasser den i et av hjørnene som dannes der kritt linjene krysser. Pek på den med gummiklubben for å binde limet til gulvet.

3.

Skal og fest de neste fliser langs kalklinjene på gulvet. Fortsett å legge selvklebende gulvfliser til alle de fullstendige delene er lagt. Vær sikker på å trykke dem med gummiklubben for bedre vedheft på eksisterende gulv.

4.

Legg den siste raden med fliser mot veggen, slik at overflødigheten holder seg over nylagde gulvfliser. Marker det overlappende stykket ved hjelp av kanten av den siste fulle fliserraden som en veiledning.

5.

Legg flisen på en solid overflate. Legg tri-kvadrat på linjen og kutt flisen med verktøykniven, fjern papirdekselet fra baksiden og legg flisen med kuttkanten mot veggen. Gjenta dette til hele gulvet er dekket.

Tips og advarsler

 • Rengjør gulvet mens du legger flisene for å holde støv til et minimum. Bruk gulv lim i sammenheng med selvklebende flis hvis flisene ikke vil holde seg til gulvet.
 • Ikke la gulv limet tørke før du legger flisen. Ikke legg selvklebende fliser på en semi- glans eller høyglans gulv fordi det kan kompromittere styrken på bindingen. Ikke bruk gulv lim uten riktig ventilasjon.
 • Selvklebende gulvfliser er attraktive for hjemmekjøpseieren som en enkel måte å installere en ny gulvbelegg på i et rom eller hele hjemmet. Selv om de er enklere å installere enn tepper eller vinylplater, er viktige skritt for å ta i bruk for å legge selvklebende gulvfliser avgjørende for holdbarheten og levetiden.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du selvklebende flis
  Slik installerer du en takvifte på et takloft
  Tastaturtyper for kjøkkenet
  Slik Refinish Cement Steps
  Hvordan rammer jeg rundt kanalen Arbeid for Ceiling en kjeller?
  Hvordan billig remodel et kjøkken
  Slik bytter du Pergo-seksjoner
  Hvordan bygge en liten hytte for billig
  Slik beregner du kvadratfot for betong
  Hvordan beholde trykkbehandlet tre
  Loft Oppvarming Alternativer
  Slik installerer du en railing ved hjelp av lagskjold
  Integrated Water Resources Management Strategies
  Hvordan taket med tre-tablett helvedesild
  Hvordan måle man for å erstatte glidende glassdøredører
  Tile Lim Removal Remedies
  Kjøkken Ideas for en Center Island og Cherry Cabinets
  Hvorfor gjør en tre sag u0026 amp; en metalsag har forskjellige kniver?
  Slik isolerer du et ikke-kondisjonert rom
  Hvordan kutte PVC-ark