Hvordan velge en frontdør

Hvordan velge en frontdør 

1.

Bestem det dekorative temaet til ditt hjem. Har huset ditt rette linjer og firkantede vinkler av japansk eller minimalistisk stil? Har den den buede og forseggjorte utformingen av europeisk eller viktoriansk inspirasjon? Kanskje huset har det landlige utseendet på håndlagde logger og hardved. Velg en dør som utfyller den dominerende stilen til hjemmearkitekturen.

2.

Bestem sikkerhetsnivået du foretrekker. Frontdører er tilgjengelige ikke bare i forskjellige dekorative stiler, men også på ulike nivåer av styrke og sikkerhet. Avhengig av hva du foretrekker, kan du velge en dør som er forsterket med flere lag med hardtre, eller en som har metall- eller glassfiberforsterkninger.

3.

Bestem holdbarheten av Dørene mot elementene. Som dine betongvegger vil frontdørene bli utsatt for vind, regn, snø og sollys, men i motsetning til veggene dine må dørene også være dekorative. Når du velger en dør, bør du vurdere klimaet, døren ' s eksponering for det og sårbarheten til dørens konstruksjon. Det kan være verdt det å investere i en dyr dekorativ inngang som vil forbli strukturelt sterk over en lengre periode.

4.

Bestem størrelsen på lyset du vil la inn. Dørene kan utformes med glassert aksenter for å tillate lys å strømme inn i hjemmet. Alternativene inkluderer farget glass og glass som er innbruddssikker.

5.

Handle før du kjøper. Dørprodusenter kommer alltid opp med nye og kostnadseffektive inngangsdører for å passe et bredt spekter av boligeiendommer. Noen dørmodeller ser ut som hardtre, men er egentlig kompositter som gir tilstrekkelig sikkerhet og holdbarhet til en overkommelig pris. Gjør leksene dine og få drømdøren din uten å bryte banken.

Tips og advarsler

 • Enkelte ytterdører er utstyrt med termisk isolasjon ) som er best for boliger utsatt for ekstreme temperaturer.
 • Ta deg tid til å velge en inngangsdør. Dette er en stor forbedring av hjemmet som du vil ønske å være seriøs på.
 • Forreste inngangsdør er hvert husets fokus. På sin egen måte definerer den beboerne i huset, gjennom sin enkelhet eller eleganse, størrelse, konstruksjon og farge. Velg din inngangsdør på samme måte som du ville velge hjemmedekorasjon stil. Her er noen tips som hjelper deg med å finne innkjørselen som passer til ditt hjem og din personlighet.

  Andre artikkelen

  Slik konverterer du en garasje til et lekerom
  Den enkleste måten å installere en laminatgulv på
  Hvordan overleve jordskjelv
  Hvordan installere Interior House Trim
  Slik legger du til isolasjon på loftet
  Instruksjoner om hvordan du legger en 1x12 tregulv
  Hvordan skjule elektriske ledninger på utsiden av en vegg
  Fordelene ved O-Type Kjele Design
  Hvordan å sikre en granitt counter til en forfengelighet
  Den gjennomsnittlige kostnaden for teppe legging
  Hvordan er en singeltak konstruert?
  Hvordan blir Vinyl Siding solgt?
  The Best Snekker- og Byggeskoler
  Slik fliser du en badevegg
  Tregulv som vil fungere med strålende varme
  Hvordan kutte 1x1 Glassflise
  Hva er en Gel Coat Resin?
  DIY Wall Safe
  Hvordan bygge en utendørs dansegulv
  DIY kjeller Cedar Closet