Hvordan spare penger med renoverte verktøy

Hvordan spare penger med renoverte verktøy



 

1.

Mest alle verktøyproduksjonene gir en pengene tilbake-garanti på deres kraftverktøy. Hvis kunden ikke liker dem, går de tilbake til fabrikken blir betjent og solgt som reparerte verktøy. Disse verktøyene selges deretter med en garanti til forhandlere som markedsfører dem og selger ofte med stor rabatt med gratis frakt. Mange av disse verktøy har kanskje aldri blitt brukt i det hele tatt.

2.

Som en verktøyforhandler fra tid til annen får vi omarbeidet verktøy inn og videreselger dem. Vi en gang hadde mulighet til å selge en massevis av Bosch-verktøy som gikk tilbake til fabrikken for å erstatte en defekt girspak. Disse verktøyene ble aldri brukt enda. Vi solgte mange av disse verktøyene med stor rabatt til våre kunder, alle med full fabrikkgaranti. verktøy fra forhandlere, ebay og flere leverandører på nettet.

3.

Hvis du ser på et rekonditionert verktøy, bør du vite hva et nytt verktøy koster i forhold til det renoverte verktøyet du vurderer dette. Dette er viktig når du vurderer at noen nye verktøy har en tre garanti nå. Hvis det er et reparert verktøy, det vil sannsynligvis være bare ett år. Fortsatt hvis du tar vare på verktøyene dine og ikke misbruker dem, burde du ikke ha et problem.

4.

Ett ord med forsiktighet skjønt. Hvis du ser et verktøy som er oppført online som nytt, men det virker veldig billig, ta deg tid og spør selgeren om det er faktisk nytt eller et reparert verktøy. Det er noen som presser på nytt som nytt. Så hvis du vil spare litt på verktøyene dine, bør du vurdere et omarbeidet verktøy.

Alle søker alltid etter den beste prisen på kraftverktøy. Du kan spare store med oppskalerte verktøy.

Andre artikkelen

Hvordan øke Vanity høyde
Føderale og statlige tilskudd til vedfyring av ovn
Hvordan lage en dusjskjerm fra glassblokker
Hvordan lage garasjen til en snekkerens verksted
Hvordan kutte Formica countertops med et stikksag
Hva trenger du å gjøre for å endre takdesign?
Hvordan jobbe med rund fleksibel kanal
Utvendige dørideer
Hvordan trekke støping av veggen
Miljøvennlige takmaterialer
Hvordan kutte Ipe
Slik installerer du Crown Molding og tips om kutt og vinkler
DIY Solvarmeanlegg
Hvordan skape et tregulv
Slik rengjør RustOleum Epoxy Paint From Skin
Hvordan lage en garasjeplass
Hvordan kan du identifisere forskjellige tretyper?
Slik bruker du en Jack Hammer
Hva er meningen med Scupper?
Er det en vanntett gummibordstøping?