Hvordan kutte et vaskehull i en dyrket steincounter

Hvordan kutte et vaskehull i en dyrket steincounter 

Merking for vasker med en mal

1.

Bestem om du har en mal. For nye vasker, se i boksen eller til og med på esken for malen. Hvis vasken er brukt, eller det kan ikke finnes en mal, må du lage din egen mal (se avsnitt 2).

2.

Skjær ut malen fra resten av papiret eller boksen.

3.

Fest malen til disken ved hjelp av små stykker tape. Pass på at forsiden av vaskehullet er plassert bak skapets ansikt eller vasken vil ikke passe i hullet. For firkantede eller rektangulære vasker, juster fronten av malen parallelt med forsiden av skapet.

4.

Bruk en Sharpie-penn til å skisse vaskenes mal på disken, deretter fjern malen. Siden du arbeider med en dyrket steinteller, forlater en Sharpie en mer synlig og permanent linje. Ofte blir en blyantlinje ikke synlig.

Merking for vasker uten maler

1.

Vri vasken over og måle bredden og lengden på vaskebollen. Ikke bruk vaskeflensen i denne måling. For runde vasker måles bredden på vasken.

2.

Lag en mal på et stykke papir eller papp ved hjelp av målingene fra trinn 1. For en rund vask gjør du et kompass uten streng og en Sharpie for å markere omkretsen av vaskehullet. Bruk pekefingeren til å holde snoren i midten av hullet og bruk den andre hånden for å styre Sharpie mens du dreier snoren i en sirkel. Husk å bare bruke halvparten av bredden når du stiller avstanden mellom Sharpie og pekefingeren.

3.

Sted malen på telleren, sørg for å justere fronten av malen parallelt med fronten av telleren for rektangulære vasker. Husk også å plassere forsiden av vaskehullet bak skapet slik at vasken passer i hullet.

Kutte vaskehullet

1.

Masker av området utenfor vaskenhullet med tape for å unngå skade.

2.

Monter et diamantbelagt fliserblad på en vinkelsliper. Kultivert stein krever et diamantblad for å kutte det jevnt.

3.

Slå forsiktig grinderbladet inn i kappelinjen i vaskehullet. Ikke skyv det hele veien - det er lettere å lage to eller tre grunne pass for å kutte vaskehullet.

4.

Følg linjen så langt du kan Når du kommer til et hjørne, stopp og fjern bladet. Start igjen på den andre siden av hjørnet og fortsett til neste hjørne. For runde synkehull, bruk korte frem og tilbake slag for å følge den buede linjen. < /p>

5.

Hvis en assistent støtter utsnittet fra bunnen før du er ferdig med det endelige kuttet.

Tips og advarsler

 • Ikke vær redd hvis kuttet er litt tøff eller utenfor linjen. Når vasken er installert, vil vaskeflensene dekke den. En liten mengde ekstra rom er ønskelig å hjelpe med vaskeinstallasjonen. Hvis bladet begynner å bli blått eller svart, må du avkjøle det ved å sprute det med små mengder vann. Dette er en annen grunn til at du må markere linjene med en Sharpie. Unødvendige vaskehuller må kuttes av counter-top fabricators. Klippkanten må være riktig maskinert og polert og verktøyene for dette er høyt spesialiserte.
 • Å kutte et vaskehull i en steinteller er en jobb som er best igjen for profesjonelle installatører. Hvis du vil gjøre det selv, er det ikke mye vanskeligere enn å kutte hull i en laminatkioske. Pass på at du har de riktige verktøyene og kompetansen før du begynner.

  Andre artikkelen

  Metal takbøyningsverktøy
  Hvordan finne verdien av ditt rekkehus
  Slik henger isolasjon i tak
  Typer av Loftkonverteringer
  Hvordan Sammenlign Isolert Vinyl Siding Kostnader
  Hvordan bygge gamle verdensdører
  Stucco takfjerning med eddik og vann
  Installasjonsinstruksjoner for kjøkkenskap
  Slik gjenoppretter du en 1930-tommers dekorativ peis
  Slik fjerner du en fast moen-kassett
  Over Ground Pools: Steel Vs. Aluminium
  Typer av byggekonstruksjoner
  Slik overfører du fra ett rom til et annet rom når du installerer laminatgulv
  Hvordan å legge en veranda for kjæledyr billig
  Typer av franske franske dører
  Slik fjerner du muraler på et lerret fra vegger
  Hvordan skarpe en murboringsbit
  Hvordan heve og senke en stige med en remskive
  Profesjonelt verktøy for Spray Foam Isolasjon
  Slik installerer du en ny baderomsvaske