DIY Solar Panel

DIY Solar Panel 

Cellene

Kostnaden for solenergi holder det ofte fra å være et levedyktig alternativ. Hovedparten av denne kostnaden er kostnadene til cellene. Gjennomsnittskostnaden for en 3 x 6 monokrystallinsk solcelle er rundt $6, og siden du trenger 36 celler for dette prosjektet, kan du se hvordan kostnadene ved disse cellene kan begynne å sende budsjettet ditt gjennom taket. Imidlertid er det ofte mulig å skaffe seg litt skadede celler fra nettbaserte auksjonssteder. Selv om flippede celler avvises av produsenter, reduserer en liten chip vanligvis ikke funksjonaliteten til cellen. Så først oppnå minst 36 3 X 6 monokrystallinske solceller enten fra en forhandler eller et elektronisk auksjonssted. Kjøp mer enn du trenger hvis du brenner en celle under bygging.

Rammen

Når du har sikret dine celler, kan du begynne å bygge rammen. Boksen er i utgangspunktet en grunne ramme, ca 3/4 tommer dyp. Først får du en 3/8 tommers tykk stykke kryssfiner kuttet til dimensjonene 45 3/4 inches lang og 22 1/4 inches bred. Deretter lager rammen ved å skru en 3/4 tommer med 3/4 tommers ramme rundt hele parameteren av kryssfiner. Nå som du har rammen, kutt et stykke Masonite pegboard for å passe inn i det for å gi understrukturen til cellene. For å beskytte cellene, kutt et stykke plexiglas for å passe over dem, og værbestandig rammenes tre.

Legge til cellene

Ta av pinnbrettet og la cellene vende ned i rader med seks på den. Løs cellene sammen i en serie som berører hvert loddepunkt. Vær forsiktig så du ikke trykker for hardt på cellene. Legg en liten dråpe silisium caulk i midten av hver celle og lim dem forsiktig til Masonite-brettet. Det hjelper å ha noen ekstra hender her for å unngå å bryte tilkoblinger som du har loddet. Nå led cellene sammen. Du må plassere en blokkeringsdiode på slutten av serien for å holde panelene fra å lade batteriene dine om natten. Til slutt må du legge til hvilken type plug-end du vil.

Etterbehandling

Når cellene er på plass og kablet, må du være sikker på at Masonite-kortet er godt festet til rammen, og at all ledig ledning er sikret ut av veien for for mye direkte sollys. Nå kan du legge plexiglaset over rammen og skru den ned. Pass på at pleksiglasset hviler på rammen, ikke på cellene. Et solpanel er i hovedsak en boksramme fylt med solceller som konverterer energi fra solen til brukbar elektrisitet. Den primære hindringen for solenergi er bekostning av solceller. Imidlertid kan det-selv-selv drastisk redusere kostnadene ved et solpanelprosjekt ved å bygge rammen og installere solceller seg selv.

Andre artikkelen

Kan et laminatgulv bli farget eller lakkert?
Slik installerer du en badvifte i dusjkabinettets tak
Slik fjerner du skruer
Hvordan male rundt en Wallpaper Border
Cedar Stain Colors
En guide til bygging og planlegging av solhus
Slik installerer du geotermiske hjemmeoppvarmingssystemer
Slik installerer du en baderomsventilator gjennom taket
Emaljert mot glassfiberfiber
Hvordan bygger jeg en Mission Oak Peis Mantel?
Rustforebyggende midler for stålrør
Hvordan bygge dekk Stair Stringers
Hvordan bygge ansiktsløse kjøkkenskap med europeiske hengsler
Fremstillingsprosess av sementblokker
Slik installerer du Finishing Molding
Slik installerer du Crown Moldings u0026 Trim Like a Pro
Hvordan bygge et økologisk vennlig hus
Hvordan bytter jeg teppe med oppvarmet flis på RVs?
Hvordan skribere en kabinett til veggen
Hvordan kutte et flisebakgrøft