Hvordan å planlegge badstuen

Hvordan å planlegge badstuen 

1.

Mål badeplassen din. Hvis veggene dine er revet ut til tappene, må du sørge for at de er ferdige vegger.

2.

Bestem hvilke og hvilke fixturer du vil installere. Vil du ha to vasker, eller en? En dusj eller bare et badekar? Eller er dette et halvt bad med bare en vask og toalett?

3.

Tegn på baderomsoppsettet på en skala, enten på grafpapir eller et dataprogram, og legg til armaturene du har valgt, og legger merke til hvor rørleggerarbeidet er nødvendig. Dette trinnet sikrer at alle armaturer passer inn i rommet, at du har tilstrekkelig plass mellom armaturene til å gå og møte kode og at du vil ha all nødvendig VVS tilgjengelig for hver fixtur.

4.

Når du har valgt hvor hvert armatur går, er det enkelt å bestemme dine behov for innkommende rørlegger. Vasker og badekar trenger tilførsel av både varmt og kaldt, men toalettet trenger bare kaldt. VVS-koder vil bestemme plasseringen av vanninntak. For å unngå problemer med overholdelse, installer innløpene i riktig høyde.

5.

Neste, avfallet eller avløpssystemet må beregnes. Hver armatur trenger et avfallsrør som fører til avløpsforbindelsen eller septiktanken. Det er mange variabler, for eksempel rørets størrelse og hvor mange armaturer er festet til et rør. VVS-koder regulerer størrelsen på avløpsrørene, så bruk riktig størrelse.

6.

Hver avfallsledning må også utluftes for å sikre at giftige kloakkgasser ikke kommer inn i ditt liv rom. Ventilrørstørrelsen er basert på størrelse og antall avfallsrør, samt hvor langt avfallsrøret er fra ventilrøret. Dette kan bli svært komplisert. Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal lufte riktig etter tilgang til tilgjengelige ressurser, kan du konsultere en profesjonell.

Tips og advarsler

 • Det finnes flere typer rørleggerrør , inkludert PEX, kobber, ABS og galvanisert. Sørg for at røret du velger oppfyller lokale koder.
 • Mens du jobber med rørleggerarbeid, må du sørge for at vannforsyningen til ditt hjem er slått av.
 • Selv om mange folk begynner med utformingen av badet, er et viktig element i et bad ombygging eller nybygging VVS. Eksisterende rørleggerarbeid i en remodel kan eller ikke tillate det designet du ønsker å oppnå. Er du i stand til å replumb, eller må du designe til eksisterende rørleggerarbeid? Det er relativt enkelt å flytte, omorganisere og legge til eksisterende VVS.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du 4 tommers flis på Sheetrock
  Slik installerer du Crown Molding med ulike vinkler
  Er ultrafiolett lys og svart lys det samme?
  Instruksjoner for installasjon av flisbelegg
  Hvordan slå av hjemme og bruke mindre energi
  Hva skal jeg gjøre når de helles Betongmurer Se forferdelig
  Hvordan legge gulvet i en kjeller
  Slik bygger du betongformtrapper
  Slik legger du farge til trepanel uten maling
  Hva forårsaker sideveggsplissering på traktordekk?
  Slik installerer du Metal Roof
  Hvordan sammenligne OSB Plywood Sheathing
  Hvordan installere Wall Studs i en kjeller
  Riktig metode for herding av betong
  Marble vs Vitrified Tiles
  Hvordan finne billige moderne vanities for badet
  DIY Utvendig Håndlister
  Hvordan å si om et medisinskap er innfelt eller overflatemontert?
  Hvordan lage en interiør dør plumb
  Travertin Tile Sealing Procedures