Alternativer til Gutters

Alternativer til Gutters  Gutters beskytter hjemmet ditt og landskapsarbeidet fra vannskader, men noen ganger virker de som mer arbeid enn de er verdt. De krever konstant rengjøring og reparasjon, og noen av dem forringer ofte skjønnheten i et hus eller en bygning. vann vekk fra grunnlaget for en bygning, og de forhindrer også jord erosjon langs taket på dråpene. Bare å gå ut av takrennene er ikke et godt alternativ. Heldigvis er det imidlertid med forsiktige planlegging noen mulige måter å unngå å bruke gutters. Hver av disse alternativene reduserer mengden rengjøring og vedlikehold som trengs, og de er ikke tilstoppet av fallende blader og rusk.

Rainhandler

Utvalgt som et 'state-of-the-art' regnspredningssystem, 'Rainhandler-enheter sitter i det tradisjonelle stedet for takrenner, og de bryter opp nedbør som det beveger seg gjennom lameller i enheten. Vannet er spredt i en fin spray som forhindrer jord erosjon og hjemmeskader. Rainhandler kommer i tre forskjellige finish: hvitt,aluminium og brun. På grunn av sin tynne profil forsvinner den inn i arkitekturen til et hus eller bygger mye bedre enn takrenner. Ingen downspouts er påkrevd, og det spredte regnet er dirigert fra huset, som effektivt sprer i nærheten av landskapsarbeid.

Regnkjeder

Brukt i århundrer i Japan, tjener regnskjeder både en dekorativ og svært nyttig formål. Installert i stedet for rennevannsrør, regulerer regnskjeder strømmen av vann enten til bakken nedenfor. De kan også lede strømmen til en beholder eller plante. Regnkjeder er perfekte for å samle regnvann til senere bruk, som for eksempel i regnregn, og de er designet for å håndtere høye strømmer.

Regnkjeder kommer i et bredt utvalg av design, slik at du kan matche stilen til ditt hjem eller bygning. Fra enkle koblingskæder til utsmykkede blomster - grunnleggende kobber til rustfritt stål - det er en regnkjede som passer til alle stiler.

RainbreakerZ

I likhet med Rainhandler sprer RainbreakerZ nedbør fra taket før det treffer bakken nedenfor .Det gjør det ved å tvinge vannet gjennom et nettgitter som inneholder 125 hull per kvadrat tommer. Ifølge RainbreakerZ-nettstedet, er hver regndråpe som treffer enheten, delt inn i 19 mindre, ensartede dråper. Regnet er rettet bort fra huset og videre til nærliggende landskapsarbeid. Regnvann som faller gjennom enheten er rettet 18 inches unna.

Andre artikkelen

Hvordan gjøre elektriske anslag for bygging
Aluminium Power Cable Fordeler
Slik Bytter Vinyl Gulv Med Vinyl
Slik isolerer du en bandjournal
Hva er polybutylen VVS?
Hvordan bygge på rå land
Slik installerer du en badekarventilmontering
Hvordan lage personlige stenkolonner
Hva er typer Mobile Home Siding?
Hvordan jobber strømventilene?
Slik ser du keramiske fliser
Hvordan Stain T111 Siding
Slik isolerer du et oppvarmet og ventilert gjennomsøkingsrom
Patio Wall Ideas
Gjør det selv kjelleregulv
Elektriske kuttverktøy
Hvordan polere kant på en skiferflate
Slik kutter du en laminatkrok
Slik måler du på dusjdørene
Slik legger du til Trim til eksisterende støping