Vinyl Vs. Aluminium Siding

Vinyl Vs. Aluminium Siding 

Funksjoner

Vinyl sidespor er laget av plastmaterialer formet og støpt i ønsket form og bredde. Aluminiumsbelegg er laget av aluminiumskiver som er skåret i strimler. Tidligere ble aluminiumsvegger alltid brukt. Men de siste årene var nesten 80 prosent av alle boliger med sidespor dekket av vinyl. De viktigste forskjellene mellom de to er hvordan de utfører i ugunstige vær, vekt, installasjons- og utseendekostnader.

Kostnad

For det meste. aluminium og vinyl sidespor er relativt nært priset. Vinyl sidespor stykker koster ca $3 en strip.Aluminum stykker koster ca $4 en stripe. Imidlertid er kostnaden for siding seg selv ikke den eneste kostnaden. Vinyl er lettere å kutte. Det bøyer heller ikke ut av form. Vinyl er mye lettere å installere, noe som reduserer lønnskostnader. Aluminium tar spesielle metallskjærende verktøy å installere, noe som tilsvarer kostnaden.

Stil

Stil gjør en stor forskjell mellom vinyl og aluminiumsrør. Vinyl sidespor vil tilby et litt mer moderne utseende. Sidingfargen er en del av den originale sidesidens utseende. Det er ikke nødvendig å male over vinylsider, men vinylsider kan falme i solen og bli mugg. Aluminiumsrør skaper et gammeldags utseende. Maling kan skje over tid, noe som kan skape et stygt utseende, men aluminiumsrør kan males.

Miljøpåvirkning

Vinyl er laget av plastmaterialer som ikke er biologisk nedbrytbare. Utviklingen av vinyl krever bruk av prosesser og kjemikalier som kan være svært farlige for produsentens helse. Avhending av vinyl kan også være vanskelig fordi når plasten smelter, slippes skadelige kjemikalier i luften. Fordi aluminium er et naturlig forekommende metall, er det ikke så mange kjemikalier som brukes i produksjonen. Aluminium er også mye lettere å resirkulere.

Holdbarhet

Vinylfasader er nesten dobbelt så tykke som aluminiumsbelegg. Dette betyr at vinylsiding er litt mer holdbar. Alltid kan aluminium bøye litt uten skade på sidesporet, hvor vinylfasaden er sprøtt og kan bryte lett. Over tid kan aluminiumsveggene bli dunet og riper, og utsetter det indre metallet. Vinyl sidespor har ikke dette problemet, fordi fargen brukes hele stykket. Vinduvfarging blir imidlertid forsvunnet under direkte sollys. Å velge hvilken type sidespor som skal brukes på et hus, kan være vanskelig. Både aluminium og vinyl sidespor er populære valg. Det er viktig å kjenne fordelene og ulempene ved hver type siding før du bestemmer deg for hvilken type siding å bruke for et remodeling prosjekt.

Andre artikkelen

Hvordan lage en Mosaic Tile på et innvendig hjørne
Hvordan unngå bad remodeling katastrofer
Hvordan klare kantene på Wall Trim Tile
Instruksjoner for Cinder Block Wall
Gulv Ideer for et kjeller Kjøkken
Hvordan lage Trim Molding til Match Old Molding
DIY Bar Countertop
DIY Laminated Floor Installasjon
Kan du erstatte rottede logger med stein eller murstein?
Slik installerer du en teppe Gripper
Slik bytter du en telefonjack i et 40 år gammelt hus
Hvordan lage et billig solvarmepanel
Den beste måten å forsegle Cedar Siding
DIY Oppvarmet flis
Slik installerer du murstein
DIY Loft Isolasjon Grants
Slik fliser med kalkstein
Slik legger du betong to forskjellige farger
Tips om aluminiumskæring
Hvordan lage en trapp på nettet