Måter å oppdatere en backsplash

Måter å oppdatere en backsplash 

Håndmalte Backsplash

La din kreativitet flyte og håndmåke kjøkkenet ditt med et tema som en strandscene, hytte eller et annet tema du liker. Bruk akrylmaling og tegne design først og bruk deretter maling. Hvis du har hvite fliser på bakplaten, maler du designen på dem. Når det er tørt, spray en tetningsmaskin med et vanntettingsmiddel på bakplaten for å beskytte det mot vann, fett og andre sprut.

Border Backsplash

En rimelig backplattform som er ideell for leiehus, er en bakgrunnsbakgrense. Bakgrunnsrammen kommer pre-limmet, er lett å påføre, og du kan fullføre backsplashet om noen timer. Når du er ferdig, bruk et vanntettmiddel for å beskytte veggen og grensen. Når du handler etter en ramme, velger du noe som er fet og fungerer med innredningen på kjøkkenet ditt. Noen grenser er til og med vaskbare, slik at du ikke trenger et vanntettmiddel.

Sprøytet bakplating

Hvis kjøkkenet ditt er lite og trenger mer lys, er det en måte å oppdatere bakplaten og få kjøkkenet til å bli større, å installere en Sperret bakspenning. Pass på at speilet er laget av termofilm. Termofilmen er slitesterk, ekstrem sterk og vil ikke ødelegge, knipse eller sprekke.

Cartoon Backsplash

Hvis du har en sprø personlighet eller ha små barn, installer noen tapeter som inneholder tegneserier eller installer malte fliser som inneholder tegneseriefigurer på dem til bakplaten på kjøkkenet ditt. Beskytt ryggplaten med et vanntett middel hvis du bruker tapet eller deksel med et klart materiale for å holde vann fra å skade papiret.

Textured Wall u0026 amp; Plate Glass

En annen backsplash-ide er å male veggen bak kjøkkenkroken din med litt teksturert maling og deretter installere klart plateglass på den malte veggen. Ikke bare vil den teksturerte veggen bli beskyttet, den vil ha en ' glasset 'se også på det. Glasset er lett å rengjøre, men det kan være dyrt. Sørg for at du har alle dine målinger før du handler for glassplate. Oppdatering av kjøkkenets bakplattform trenger ikke å være bare et prosjekt for å installere blid fliser eller gips. Andre backsplash muligheter for å velge mellom inkluderer å bruke en speilet flis eller en veggpapir grense som en backsplash. En oppdatert backsplash vil bringe nytt liv til kjøkkenet ditt og ta med mange års glede. Med noen ideer, vil du få en dristig og kreativ kjøkkenblogg i løpet av få timer.

Andre artikkelen

Hva å gjøre først når Remodeling et hus
Fordelene med et aluminiumtak
Granitt flisfarger
Felt Roofing Tools
Slik Tape u0026 Float
Hvordan Caulk Masonry Windows
Hvordan bygge Solar Air Panels
Hvor er håndverkverktøy gjort?
Kan du brenne pellets og tre sammen?
Slik legger du i gulvvarmepiping
Slik Strip Paint fra tre skap
Spray Foam Problemer
Installasjonsmetode for travertinfliser på utsiden
Hvordan å reglaere gulvfliser
Slik Mop Tile Før Tetting Grout
Slik installerer du Vent-Free Gas Logs
Hvordan velge Bad Wallpaper
Hvordan bygge en innendørs Golf Driving Range
Hvordan lage en eksisterende belagt betonggulv
Walk-in Closet Design Retningslinjer