Hvordan installere et tak i en garasje

Hvordan installere et tak i en garasje 

Forberedelse

1.

Sørg for at du har de nødvendige takbjelker for å støtte gipset. De skal kjøre på 16-tommers sentre og minst to-å-åtte tømmer. Hvis av en eller annen grunn bjelkene dine er lenger fra hverandre eller mindre i dimensjon, må du legge til bjelker eller erstatte eksisterende innramming for å gi tilstrekkelig støtte. Mål takområdet du planlegger å dekke, planlegg litt ekstra ved feil og lage en liste over nødvendige forsyninger.

2.

Sett opp stiger eller stillas og gipsvegger hvis du har dem. De er en stor hjelp og kan leies fra noen tømmermåler og hjemmesentre. Pass på at hver person som hjelper, har en gipskniv, hammer og negler eller bor og skruer og et målebånd. Du vil kanskje bruke arbeidshansker; gips har en tendens til å tørke hendene dine ut.

3.

Mål forsiktig plassen til ditt første ark. Du vil legge gipsparalellen til sperrene langs langsiden. Start på hjørnet av veggen og måle ut. Ideelt sett vil midten av den tredje rafteren være 48 tommer fra veggen, slik at kanten av arket ditt ligger i midten av stiften. Hvis du trenger å, merk og klipp arket med kalklinjen eller gipsplaten for å sikre rette kanter. Sett alltid kutkanten i hjørnet mot veggen hvis mulig. Det vil gjøre taping og sengetøy lettere.

Installasjon

1.

Skru eller spik arket tett, vær forsiktig så du ikke punkterer papiret. Du trenger en skrue i hver bjelke hver 16 tommer. Det kan bidra til å markere skruelinjer på arket ditt før du løfter det på plass. Stryk kortsiden av neste ark mot den første. Når du kommer mot motsatt veggen, klipp et stykke for å passe og start den andre raden mot den første. Fortsett til taket er dekket. Legg merke til og kutte ut eventuelle stikkontakter, lysarmaturer eller dørbeslag før du løfter brikken på plass.

2.

Bruk en middels kniv og en mudderbakke, fyll inn dal mellom de to første radene med gipsgull. Ved hjelp av en bred kniv, trykk papirbåndet i muddleddet og dekk det lett med et lerktrekk, og hold tape rynken og boblefri. Det kan bidra til å arbeide slammet i korte, 3- til 4-fots seksjoner, men vær forsiktig så du ikke kutter båndet til du kommer til ende av sømmen. Fortsett til alle leddene er fylt.

3.

Fortsett å legge til tynne lag av gjørme til leddene er jevne med den omkringliggende gipsveggen. Tillat at slammet tørker og sand til slutt.

Tips og advarsler

 • Ved å sette 'clutch' -mekanismen på boret ditt, kan du løpe skruer til riktig dybde uten å slå gjennom. Bruk en 10- eller 12-tommers kniv til å 'flyte' slam på topplakken din for jevne sømmer. Merk og skjær stykker før du løfter kutt ned på den tiden du må holde tunge stykker overhead.
 • Vær forsiktig når du arbeider med stiger eller stillas, spesielt med vektoverhead. Kjenn din grense; ta pauser så ofte som nødvendig for å opprettholde sikkerheten. Husk at bokseklipp er den første industriulykken i Amerika.
 • Installere et tak i garasjen din reduserer lyden inne i huset, legger til isolerende verdi, reflekterer lyset nedover for å hjelpe i arbeidsprosjekter og skaper et mer ferdig utseende. For en do-it-yourselfer, kan dette prosjektet være litt skremmende, men med riktig planlegging og litt forskning er det gjennomførbart.

  Andre artikkelen

  Canvas Sun Shade Project
  Laminat Gulvmontering Instruksjoner
  Konstruksjon Laserverktøy
  Spjeldtyper
  Slik installerer du Leadsink Betongankre
  Hvordan spare penger med en Rebar Tier
  Hvordan Estimere mengden Wood som trengs for å installere et tregulv
  Hva er eksponert Aggregate?
  Hvordan beregne Stringer
  Slik bruker du en gipsveggheis
  Slik kjøper du eksisterende husplaner i Sør-Florida
  Hvordan lage et energieffektivt hus
  Slik installerer du svart titan granitt
  Enkle måter å bygge et veranda på
  50 Amp GFCI Installasjon
  Hvordan lage trepanel flat
  Hvordan bygger jeg en peis for å holde min vedovn?
  Hvordan kutte installert flis
  Slik installerer du Sheetrock Rounded Corner Trim
  Hvordan kutte Keramisk Tile Without Chipping