Skap gjør for nybegynnere

Skap gjør for nybegynnere 

Materialer

Skap kan utarbeides av noe materiale. Hvis du bare leter etter et grunnleggende skap, kan kryssfiner være din beste innsats. Men, avhengig av dimensjonene på skapene, kan du få dem ut av noe tre. Gå med treet som passer best til kjøkkenets følelse.

Dimensjoner

Mål dimensjonene på kjøkkenet for å få høyde, bredde og lengde på skapene dine. Ofte er skap bygget i seksjoner, noe som gjør det enklere å installere dem. Corners kan fylles med skap, som er former som en riktig trekant, slik at ryggen passer inn i hjørnet og fronten er vinklet utad. Gulvskapene dine skal komme opp til en høyde på ca 36 tommer som gir deg en komfortabel tellerhøyde for å fungere. Det er vanligvis en dybde på 24 tommer. For veggmonterte skap skal du sørge for at bunnen av skapet er ca. 5 meter fra gulvet, og deretter går skapet opp til taket. Dybden bør også være 24-tommers. Merk, dette er bare standardmålinger, og du må måle kjøkkenet ditt for å sikre at dette passer.

Sette kabinettet sammen

Bygg kabinettet i seg selv er ganske enkelt. Du må bygge en grunnboks ut av treet valgt med dør og hyller. Sværheten kommer i å plassere hyllene og hvordan døren fungerer. Den enkleste måten er å plassere sidene og baksiden av skapet på bunnen, og legg deretter hyllene i høyden du vil ha dem. Deretter kan du legge til forsiden av skapet. Også, du må kutte et rom foran på skapet som gir en ramme for skapet ditt. Kanten på rammen din skal være omtrent en tomme. Pass på at når du bygger døren din, dekker det hullet du kutter, men er fortsatt litt mindre enn kabinettet. For en fin touch, flekk skapene før du installerer maskinvare. Du har besluttet å ombygge kjøkkenet ditt og vil sørge for at du får den beste prisen mulig. Dette er fornuftig, som et kjøkken remodel vil gi verdi til ditt hjem og eventuelle kostnader som er i remodel påvirker bunnlinjen. En måte å holde kostnadene nede på er å bygge dine egne skap. Selv om du er nybegynner til trebearbeiding, kan skap gjøres av alle med noen få verktøy.

Andre artikkelen

Hva er fordelene med Engineered Wood Flooring?
Stone Peis Remodeling Ideas
Hvordan inspisere rørleggerarbeid og elektrisk av et hus
Slik remodeles med kolonner
Hvordan sette River Rocks på eksisterende peiser
Hvordan klargjøre Bakgrunn
Paint Gun Tips for Spraying Metal Flake Paint
Hvordan Lim Skumplater
Hvordan lage en 45-graders vinkel kutt på en Laminat kjøkkenbordet
Hvordan å designe tre dører
Riktig måte å installere tregulv på
Hvordan dekke en murstein peis med marmor flis
Hvordan å klatre en garasje
Hvordan leie verktøy for teppe installasjon
Kan du smøre et bad ventilator?
Slik konverterer du en garasje til et studio
Backyard Studio Ideas
Metal Homes Design Ideas
Hvordan måle et skap for en vask
Hvordan kutte aluminium med en Dewalt Miter Saw