Lofttyper

Lofttyper 

Lofttyper

Når en person tenker på et loft for bolig, tenker hun sannsynligvis umiddelbart på et ombygget lager. Mange mennesker er overrasket over å vite at det er mer enn en type loft. I store byer er de fleste lofts ombygde varehus. men det er mange lofter som er nybygd på grunn av den høye etterspørselen etter lofter. De vanligste typene loft er loftet på loftet, to nivåer / New York-stil / kunstneres lofter, industrielle lofter og loft-enheter.

Loftlofter

Et loft på loftet er et loft som ligger i øvre rom av et hjem. Vanligvis bruker folk disse områdene for lagring, men de siste årene har de blitt ombygd for soverom eller for utleie. Huseiere konverterer loftet, slik at de kan få plass som kan leies ut, eller de kan ha et område som forstørrer oppholdsrommet til eget bruk.

Bi-nivå / Artist Lofts

Bi-nivå / kunstner loft har ekstremt høye tak takene når 15 fot eller høyere. Selv om det er lofted soverom, har enhetene ikke innvendige vegger. Disse er typisk typen loft som folk ser på, fordi dette er det som ses mest i New York og filmene. Disse lofts er hvor loftkonvertering til beboelseshemmede begynte.

Industrielle lofter

Industrielle lofter er hva den gjennomsnittlige personen kjøper i dag. Disse typer lofter er typisk ombygde varehus, men de siste årene har de vært i helt nye bygninger. Innvendig er det høye eksponerte tak og ekspansive vinduer og ingen lofts soverom eller innvendige vegger.

Loft-enheter

Loft-enheter gir eieren følelsen av en tradisjonell loftblanding med aspekter av et tradisjonelt hus. Disse loftene er flerfamilieboliger som har både innvendige vegger og lukkede soverom. Taket er både høyt og eksponert, vinduene er store og tilbyr naturlig lys og gulvplaner er åpne. Lofts gir byliv i en stor, åpen plass som er omgjort til bolig. Lofts er det som skjer for folk som leter etter et sted å bo i både store og små byer. Lofts er klassiske, moderne og tidløse alt på samme tid. Det finnes flere forskjellige typer lofter i forskjellige typer nabolag.

Andre artikkelen

ASTM standarder for filtre
Slik installerer du Allure Vinyl Gulv
Gjør-det-selv Betong Gulv Skimjakke
Slik holder du et takventil til gipsvegg
Hvordan bli kvitt et gammelt tinntak
Hvordan lage en teppe søm
Hvordan installere Wood Porch Gulv
Slik laster du ut en fraktbeholder
Slik installerer du ditt toalett etter flislegging på badgulvet.
Hva skal jeg gjøre om støyende leire i en takvifte?
Slik installerer du en badvifte i dusjkabinettets tak
Hvordan bygge takstativer for skur
Utvendig Stone Siding Ideas
Hva å gjøre først når Remodeling et hus
Slik løser du en trappebane
Hvordan Felt papir en takdalen
Hvordan bygge et perfekt høyre vinkelhjørne for bygninger, dekk eller gjerde
Deler av et neoklassisk vindu
Hvorfor trenger vi å spare energi
Gym Gulv Alternativer