Loft seng Instruksjoner

Loft seng Instruksjoner 

Størrelse og plassering

Det første trinnet for å lage en hems, er å bestemme størrelsen og plasseringen av sengen. Det kan virke altfor enkelt, men mange mennesker overser meget viktige detaljer, for eksempel om det er en takvifte i rommet som kan være farlig for noen i sengen. Tenk også på hvor polene til loftet ditt vil ende opp i forhold til resten av rommet ditt. Det er vanligvis lurt å konstruere det mot et hjørne, slik at bare en støttestang vil være et hinder i rommet, med de andre tre polene opp mot tilstøtende vegger. På denne måten unngår du ikke poler når du går rundt i rommet ditt.

Støtte

Du må ikke kutte hjørner når du bygger rammen til sengen din. Du vil at de fire hovedhjulstøttene skal være store 4x4 ' s som vil kunne pålidelig holde vekten av den som er i sengen. Bygg en sengeramme av 2x4-planker, og fest de fire 4x4-polene på utsiden av rammen ved hjørnene. Du vil koble alle brikkene dine med skruer og skruer, ikke negler, for å gjøre sengen sterkere. Dette vil også gjøre det enklere å demontere senere. Overvei å bruke metallhjørnebeslag for å holde beina rett og solid.

Konstruksjon

Det neste trinnet er konstruksjon. Ved konstruksjon av en hems, må mange ikke innse at du sannsynligvis må bygge mesteparten av sengen i rommet der du vil ha det. I motsetning til andre sengerammer, kan en seng ikke lett løsne seg fordi den må være sterk og støtte vekten av en seng og menneskene i den. Skjær veden din i størrelse, flekk den og maling den utenfor. Du kan sannsynligvis konstruere noen rekkverk (hvis du planlegger å ha dem), din stige, og kanskje til og med deler av rammen i stykker utenfor rommet. Å sette alle bitene sammen og få madrassen på sengen må gjøres i rommet der sengen skal være. Et loft seng er en seng på en hevet plattform som lar deg bruke plassen under ditt soveområde for å øke størrelsen på et rom. I små studioleiligheter eller små soverom, gir sengesenger deg mer gulvplass og kan du legge til et sittegruppe under sengen. I mange college dorm rom, er loft senger brukt som en måte å gjøre det mulig for to personer å dele et rom; slik at de kan sette sitt skrivebord og kommode under sengen.

Andre artikkelen

Hva er noen enheter for smarte hjem?
Fysiske egenskaper av en Trex
Gjør det selv Innvendig Betongfarging
Slik bruker du tidligere BillBoard-materiale som Tarps
Hvordan skal jeg orientere kornet på tregulvene mine?
Slik bytter du motplater med målinger
Slik kobler du et hus til solenergi
Hvordan kutte 12X12 Marble Wall Tiles i 4X12 Pieces
Hvordan unngå å miste penger på et hus salg
Instruksjoner for å lage en mantel til peis
Sikkerheten til en pneumatisk nagler
Slik rengjør Cement Anchor Bolts
Slik installerer du en bjelke ved hjelp av glattehengere
Akustisk veggisoleringsguide
Råd for Kobber benkeplater
Hvordan velge et granittfarge for å koordinere med kjøkkenskap
Hvordan måle blokker for en blokkmur
Hvordan å forny keramiske fliser
Hvordan male Exisiting Baderomskap
Hvordan bygge et barns Play House