Hvordan lage et lydisolert rom

Hvordan lage et lydisolert rom 

Hvordan lage et lydisolert rom.

1.

Finn ut hvor du skal lydisolert. Skifter du en garasje til et innspillingsstudio, eller jobber du med tredje skifte og vil sove mens barna leker? Hvor du bestemmer deg for lydisolert, vil gjøre en stor forskjell i kostnadene.

2.

Den enkleste måten å deade noen av de daglige lydene på er å legge et tykt teppe på gulvet og store gardiner over vinduene. Dette vil absorbere noe av ekko og stille noen av ytre støy.

3.

Fest noen av skum akustiske fliser fra veggene. Hvis budsjettet ikke tillater dette, legg til tung teppe eller lag med tepper på veggene. Lyden beveger seg gjennom luft, så sørg for at veggene dine har den beste isolasjonen. Hvis de mangler, legg til isolasjon med bare et lite hull i på veggen og ved hjelp av en ekspanderende aerosol, spray inn i veggen mellom hver stolpe.

4.

Bytt vinduene med lydisoleringsglas, eller hvis du bygger fra bakken opp, forlat vinduene. Du kan også bygge en vindusplugg. Dette er arkrock som er kuttet for å passe inne i rammen, og blokkerer effektivt vinduene.

5.

Bruk Dette vil bidra til å forsegle rommet rundt døren for å holde rommet forseglet. Også, avhengig av hvor stille du vil ha det, vil en solid dør gjøre det bra. Hvis du har plass og penger, legger du til en indre dør vil gjøre dobbelt så sikker at du eliminerer alle veier for lydbølgene.

6.

Hvis taket forårsaker et problem med støy, legg til et takloft og kast ut glassfiberisolasjon mellom droptaket og det gamle taket. Eller du kan gå inn på loftet og legge til mer isolasjon - hvis du ikke er så opptatt av støyen fra oven. Hvis du har glatt tak spray på en akustisk tekstur for å absorbere lyden.

Tips og advarsler

 • Husk å sette et håndtak på vinduspluggen for Enkel installasjon og fjerning. Bruk ikke tørr sand i stedet for skumisolering i veggene. Dette anbefales imidlertid ikke hvis du planlegger å renovere.
 • Pass på at støpselet lett fjernes i tilfelle brann eller nødsituasjon.
 • Å bygge et helt lydisolert rom starter i planleggingsstadiene. Hvis det ikke er et alternativ, kan du likevel holde en tilstrekkelig mengde støy fra å forstyrre din stille tid. Lydisolering er mer effektiv og kostnadseffektiv når det gjøres under planleggings- og bygningsfasen. Avhengig av hvor mye plass du er villig til å ofre, og hvor mye penger du må bruke, kan du få det ønskede nivået av ro.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du en kryssfinergulv over betong
  Tile Vs. Tregulv
  Hva er farene ved peisinnlegg?
  Liste over maskinvare som trengs for en Murphy-seng
  Washington State Roof Building Codes
  Tips om Drop Ceiling
  Slik festes et trådhjulstilbehør til en boremaskin
  Fast pris Vs. Kostnad Plus i Remodeling
  Typer av sveiseflammer
  Slik reparerer du en lekende dusjpanne
  Bygningskoder for gasspeiser
  Hvordan bygge en vegg arbeidsbenk
  Slik installerer du toalettruller
  Slik identifiserer du Schlage Locks
  Hvordan Bond Plexiglas til Steel
  Slik reparerer du peelingfinér på sponplater
  Tips om Staining Trim for å matche kjøkkenskap
  Er det klokt å sette to lag med flekker på slipte tregulv?
  Senior Mobile Home Parks i Greenville, South Carolina
  Hvordan Caulk Kjøkken u0026 Bad