Slik fjerner du innvendig paneling

Slik fjerner du innvendig paneling 

1. Legg ned et lag plast på gulvet nederst på alle vegger og tape kantene til gulvet ved hjelp av duct tape for stabilitet. Plastplaten skal strekke seg minst 6 til 8 fot vekk fra den nederste kanten av veggen for å hindre at små trevirker faller fast i teppet.

2. Legg på lærhansker For å forhindre punktering på hendene bør en pause pause. Fjern eventuelle dekorative støping på bunnen av veggen. Bruk en pry bar, begynn å pryde hvert panel fra bunnen. Bruk hver innrammingstrimme for innflytelse og fortsett å pynte panelen vekk, arbeider mot toppen av hver tapp. Flytt panelet vekk fra veggen. Gjenta for alle ekstra paneler. Hvis panelet i hjemmet ditt limes til gipsvegg som en sekundær deksel, bruk en varmepistol med høy temperatur og sakte oppvarming hvert panel ved krøllingen, skyt den bort fra gipsvegg sakte, oppvarming mens du går. Slip av gammelt lim og fortsett til trinn 4.

Fjern eventuelle nagler eller stifter som kan forbli i rammeboltene med klaffen til hammeren eller stiftfjerneren hvis panelet er en frittstående primær dekning.

4.

Slip plastet som dekker hver 6 fot. Ha en partner hjelp til å løfte seksjonene inn i trillebåren. Kast plast og eventuell rusk som kan ha falt på den. Installere den nye panelen.

Tips og advarsler

 • Veggpanel gjør det ikke bra for gjenbruk etter fjerning. Selv om du forsøker å fjerne panelene forsiktig , er det skadet til kantene når du fester panelene vekk fra vegger. Vær sikker på at du vil bytte ut den før du begynner jobben.
 • Forsøk aldri å kutte paneler vekk fra vegger. Elektrisk ledning og bærende ramme medlemmene kan bli kuttet, noe som resulterer i en stor reparasjonsregning. Bruk øyenbeskyttelse når du fjerner gammel paneler for å hindre at splinter skader øynene dine, bør en pause brytes.
 • Bytte av veggpanel med et annet materiale er et gammelt remodeling-venture. Svært få forholdsregler er nødvendige når du fjerner paneler, da det ikke er bærende del av veggen. Hovedfaktoren ved fjerning og bytte av veggpaneler er tid, med en annen faktor er bruken av de riktige håndverktøyene for å få tak i jobb gjort på en vellykket og hensiktsmessig måte.

  Andre artikkelen

  Hvordan du sminke kjøkkenkrokene dine vakkert uten å bruke mye penger
  Slik reparerer du solfargede tregulv
  Slik spottsveis med en MIG
  Slik gjenoppbygger du betongkjørsler med aggregat
  Utvidelse av skumisoleringstyper
  Laminat benkeplater
  Tips for skap dører
  Slik installerer glassfiberbadet
  Hvordan bygge en Cinderblock Foundation Wall uten mørtel
  Slik konverterer du en uthus til et drivhus
  Hvordan finne gulvplanene til et eksisterende hjem
  Installasjon av dobbeltkjerne deadbolt-låser
  Slik fjerner du kontakt sement fra rør
  Slik fjerner betongherdingsforbindelse
  Slik installerer du dørmontering
  Hvordan velge Grout Color
  De beste flytende tregulvene DIY
  Slik isolerer du et oppvarmet og ventilert gjennomsøkingsrom
  Hvordan kan jeg sette gips på kjellerbetongblokker?
  Hvordan kutte Vinyl Tile å passe