Hva er ting jeg trenger å installere Crown Molding?

Hva er ting jeg trenger å installere Crown Molding? 

Installasjonsutstyr

Det første utstyret du trenger er et målebånd. Måling er det viktigste trinnet, så gjør det to ganger. Få en stige og måle toppen av alle veggene ved taket fordi veggene er sjelden perfekt firkantede eller rette. Etter måling av toppen av veggene i rommet, vil du først kjøpe stilen til støping som du liker. Stiler varierer fra enkle til intrikate. Moulding kommer i hardtre eller et faux tre laget av maling av plastskumharpiks. Du vil trenge negler for å installere hardvedstøping. Faux wood molding kan installeres ved hjelp av en passende type lim, for eksempel Dap Paneling og Foam Adhesive eller Liquid Nails Heavy Duty. En tregere lim, som Power Grab Construction Adhesive, kan være nyttig hvis du må reposisjonere støping.

Kutte støpegods

Sett opp en arbeidsstasjon i området der du skal jobbe. Dette kan bestå av et par sawhorses med tre over toppen eller en profesjonell arbeidsbenk. Arbeidsstasjonen vil holde gjæringssagen, som du vil bruke til å kutte støpningen. Foringssagen, et elektrisk apparat, kan justeres for å kutte vinkler i formen slik at de passer perfekt sammen i hjørnene på rommet. En sammensatt miter sag er den samme, bortsett fra at bladet kan vippes til hver side for mer kontroll over kuttet.

Alternativt kan du velge å takle hjørnene i stedet for å kutte dem. Coping består av å kutte en side av hjørnet i 90 graders vinkel og så det andre stykket for hånd for å passe til konturene til det første stykket. For dette trenger du en håndsag, en håndsag med en U-formet metallbrakett for bladet. Bladet kan vinkles med justerbare bolter. En snekkerfil kan også brukes til å etterbehandle arbeidet på de herdede hjørnebitene.

Ferdigstillingsutstyr

Andre materialer du trenger er maling for maling av støping, enten det er hardved eller harpiks. Hvis du installerer støping med negler, trenger du kitt for å fylle inn spikerhullene, siden du bør legge dem ned i treet. For å kle opp et rom, bør du vurdere å installere kronforming. Støping er en dekorativ lengde av tre eller faux tre som du installerer på det punktet hvor en vegg møter taket. Avhengig av om hjørnene er mitered eller håndtert, trenger du litt annet utstyr.

Andre artikkelen

Slik blander Portland Cement til å installere glassblokker
Hvorfor er designprosessen viktig?
Hvordan grout Front Forkle av countertop fliser
Hvordan bygge din egen spabadekar
Alternative House Foundations
Hvordan male over tapet på et bad
Hvordan installere Hardwood Floors på en Cement Foundation
Hva er typer Mobile Home Siding?
Hvordan klippe hjørnet Finish Trim
Hva slags mørtel brukes til å installere glassfliser?
Slik setter du gipsvegg over Cinder Block
Slik lager du et gjennomsøkingsrom
Fordelene ved et støpejern badekar
Tregulv Installasjonsmetoder
Hvordan velge hvilken postkasse kluster du skal kjøpe
DIY Home Insulation
Slik installerer glassfibertak
Modulær Vs. Produsert Hjem: Hvilken er best?
Hjemmelaget Betong Stain Formel
Hvordan bygge en base for et skur ved hjelp av tre