Corian Vs. Silestone

Corian Vs. Silestone 

Corian

Corian ble utviklet som et syntetisk materiale som ligner marmor for sykehus og huseiere. En solid overflate benkeplate, det er lett støpt, skader og flekker motstandsdyktig, og er nå tilgjengelig i mer enn 80 farger. Fordi Corian er 100 prosent plast, støpes den i et ark og kan gjøres sømløst. Dette er en funksjon som ikke er tilgjengelig i Silestone. Selv om det kan bli skadet av skarpe kniver eller kokekar, er Corian også lettere å reparere enn granitt eller Silestone benkeplater.

Silestone

All naturlig granitt er en blanding av flere steiner: kvarts, feldspar, kanskje glimmer. Silestone er en 'konstruert stein' med utseende av granitt med innebygde kvarts krystaller for en unik glans. Et italiensk selskap oppdaget en kreativ måte å forme de nesten ubrukelige chips og gris fra en steinbrudd ved å blande dem med plast for å binde det sammen og skape plastrock. Den unike gnisten som Silestone har, skyldes kvartsadditivet som annotene blir duplisert av Corian eller en hvilken som helst annen harpiks-toppfabrikant.

Forskjeller

Corian, selv med 80-pluss farger, har en begrenset fargepalett mens Silestone har et ubegrenset utvalg av farger og mønstre, avhengig av steinen eller steinene som brukes. Imidlertid kan bare Corian gjøres for å være en ønskelig solid hvit farge. Corian kan være utsatt for skader der Silestone er ugjennomtrengelig for å plukke opp riper, bukser, varmeforbrenninger og kjemiske utslipp.

Likheter

Begge materialene er like faste overflatematerialer på grunn av plasten som brukes til å gjøre dem formbare, flekkbestandige og elastiske stoffer, selv om Silestone er 94 prosent knust stein. Uansett deres forskjeller, Corian og Silestone ligner bare på grunn av plast. Til tross for markedsføringskrav er det ingen vesentlig forskjell i ytelse, renhold, funksjon eller pris mellom de to. Begge produktene er motstandsdyktige mot bakterier, og begge er enkle å rengjøre og vedlikeholde.

Advarsler

Uansett hvilket materiale som brukes til en benk, må du alltid beskytte den ved å bruke skjærebrett og varme pads.
< br /> Plast, inkludert benkeplater, er ekstremt giftig hvis de brenner. Vær forsiktig. Corian og Silestone er to av dagens mest populære prodcuts brukt til benkeplater. Corian er 100 prosent plast, eller en solid harpiksbenke designet for å ligne marmor. Corian har utviklet seg av DuPont Company for sykehus, og har vært tilgjengelig i flere tiår. nyere produkt i hjemmemarkedet, er et komposittmateriale som består av 94 prosent kvarts og stein og 6 prosent plast. Den primære forskjellen mellom de to er det visuelle utseendet eller hvordan det oppfattes av beholderen.

Andre artikkelen

Hvordan lage Brick Floor
Slik installerer du Hardi Cement Board for et varmeskjold bak en vedovn
Hvordan male Bildepanel
Hvordan få den teksturerte finishen i betong
Hvordan øke Vanity høyde
Hvordan designe franske dører
Slik legger du til personvern i en kjedelegge
Typer av grønne hjem
Hvordan kutte og bor gjennom betongblokker
Hvordan laglig bygge et hjem
Hvordan å formatere solpaneler i Excel
Slik installerer du lim ned mønsterteppe
Slik beregner du teppe per kvadratfot
Hvordan isolerer jeg et dekkgulv?
Florida Building Codes for skjerm rom
Tempererte glassbehov
Slik støper du betongblokker
Sikkerhetsbehov for herdet glass
Slik identifiserer du en betongsag
Hvordan slutte keramiske fliser