Slik borer du en 1 tommers hull i en vinkeljern

Slik borer du en 1 tommers hull i en vinkeljern 

1.

Klem vinkeljernet i skruen. Sørg for at flensen som skal bores ligger parallelt med gulvet.

2.

Mål og merk stedet hvor du vil ha 1-tommers hull i vinkeljernet. Med kombinasjonstorget og øya, skriv en linje på marken. Mål i 1 tommers fra bøyningen av vinkelen og legg et merke med awl. Sett kombinasjonen til 1 tommers mark. Dette vil markere vinkelenes midtlinje. Skrive en linje som holder kombinasjonsfeltet mot bøyningen i vinkelen, vinkelrett på avstandsmarkeringen.

3.

Senter markerer punktet der de to linjene krysser. Hold midtstansen på krysshåret dannet av de to linjene. Slå midtstansen med hammeren.

4.

Sett inn den lille nedgangen i 3/8-stasjonen. Med en moderat mengde trykk, start boring på midtstempelet. Når du får 1 / 8th av en tomme i vinkelen, stopp boringen og legg kappevæske til partihullet. Fortsett å bore hullet. Legg til kappevæske etter behov for å holde nedkjølingsbiten avkjølt. Kjør den lille nedrullingsbiten helt gjennom vinkelen.

5.

Bytt ut den lille nedtrekksbiten for 1/2 til 1 tommers nedtrekksbit. Påfør en liberal mengde skjærefluid til trinnet og hullet i vinkelen. Fortsett å bore hullet mens du bruker moderat trykk på borekronen. Påfør klippevæsken liberalt til steget ned, da den større diameteren vil generere varme raskt. Kjør den store nedtrekksbiten helt gjennom vinkeljernet.

6.

Fjern buret fra vinkeljernhullet. Frigjør vinkeljernet fra skruen. Vri vinkelen over jern og fjern buret fra utgangssiden av 1-tommers hull.

Å bore et stort hull i vinkeljern kan være vanskelig med mindre du har de riktige verktøyene. Du trenger ikke å ha tilgang til en metallfabrikk for å få de riktige verktøyene for å bore det store hullet. Med en viskelegg, en 3/8 bor og to trinn ned biter kan du raskt og enkelt bore hull i vinkeljern opp til 3/8 tommer tykt. For å lette operasjonen er krevende væske nødvendig for å redusere friksjon mellom borekronene og vinkelen.

Andre artikkelen

Hvordan varme med speil
Slik installerer du laminatgulv i RV
Hva bruker MDF?
En liste over typer hardt tre
Slik fliser med glassstene
Hvordan installere Wire Closet Shelving, skap arrangører
Slik installerer du Tongue u0026 Groove Spruce Ceiling
Når skal du bruke en bestemt kontaktperson?
Hvordan jobbe med MDF
Hvordan lager jeg en skjerm for en utvendig tredør?
Hvordan bygger jeg et verktøyskap for å lagre større verktøy?
Hvordan bygge en 3D Floor Plan
Slik installerer og trimmer lommedører
Slik Tile Around A New Bathtub
Tool Storage Ideas
Slik installerer du riktig gipsvegg av deg selv
Hvordan forhindrer folk å forhindre at det skjer?
DIY Glass Dusjpaneler
Instruksjoner for etterbehandling av en trapp
Bruker du underlag når du legger Vinyl?