Hvordan Caulk Hardiplank Lap Siding

Hvordan Caulk Hardiplank Lap Siding 

Beregning av en feste

1.

Skjær spissen på caulkrøret. Gjør spissen så liten som mulig, og kutt den firkantet. Ikke kut spissen i en vinkel. Sett inn en liten ledning i spissen, og punkter innsatsen i innsatsen. Ikke bruk wire poker bygget inn i caulk pistolen, da det vil forstørre spissen hull utover det som er ønsket for denne jobben. Sett caulkrøret inn i pistolen. Fyll en ren 5-liters bøtte med rent, ferskvann og våt svampen grundig.

2. Legg pistolens spiss nederst på skjøten. Kant baksiden av pistolen litt nedoverbakke, og klem utløseren mens du skyver oppoverbakke. Balanse utløsertrykket og reise slik at svært lite caulk ruller ut av sprekk og på overflaten av sidesporet. Fortsett opp til toppen av skjøten, og stopp caulkstrømmen. Fjern spissen fra skjøten, og legg pistolen til side.

3.

Vri det meste av vannet ut av svampen slik at det ikke lenger drypper. Plasser svampen over skjøten, og tørk forsiktig overflødig caulk (kalt flash) fra sideflaten. På leddene i selve sidesiden, tørk side om side over skjøten. Ikke tørk av vertikalt, eller du vil bare trekke caulk ut av skjøten. Bruk lett trykk, og skyll svampen ofte. Tørk det til ansiktet på sidesiden er rent og den eneste caulk igjen er i skjøten. Tørk forsiktig sammen med en våt finger for å glatte ned eventuell tekstur forårsaket av svampen. På leddene mellom sidesporene og hjørnebrettene, begynner du med en sideveis tørke nedover ansiktet av sidesporet og støtter hjørnebordet. Fortsett å tørke inntil all caulk er av forsiden av sidesporet. Fullfør fugen med et veldig lett vertikalt pass med svampen, men vær sikker på at du ikke drar caulken ut av skjøten.

Tips og advarsler

 • Bruk klar polyuretan caulk. Caulk kommer ut av røret med et hvitt utseende, men vil tørke veldig klart. Ikke la utenlandske materialer som støv eller smuss komme i kontakt med våt caulk, eller det vil bli integrert og være synlig når caulk tørker. Fjern alt caulk fra materialets overflate, eller når det tørker, vil det ha en annen glans enn materialet og fremheve heller enn å camouflere leddene. Bytt skyllvannet ofte. Ikke bruk vannet når det tar et melkeaktig utseende, da det vil gi deg en tåke på sidesporet når det tørker.
 • Hardiplank siding er et betong- og fiberbasert produkt med et fargestoff tilsatt til topplaget. Produktet er veldig slitesterkt og anses å være lite vedlikehold. Dårlig passform på hjørnebrettene og i ledd over lange løp kan være stygge. Forutsatt at leddene passer ganske bra, kan klare polyuretan caulk brukes til å fylle inn leddene. Den klare caulken vil 'trekke' farget lys fra det tilstøtende materialet og kamufleere leddene.

  Andre artikkelen

  Hvordan male en distressed tregulv
  Garasje Takalternativer
  Base Molding Ideas
  Slik rengjør du tungen og sporet fra gjenvunnet tre
  Typer av stålbygg
  Hvordan kutte laminatgulv rundt varmeovner
  Slik installerer du en teppe Gripper
  Slik sparer du penger med billigere energiforbedringer i hjemmet - Del 3 av 3
  Slik dekker Asbest Gulvfliser Med Keramikk
  Hvordan Kutte Stål Mesh
  Slik fjerner du rust fra en negle
  Hvordan fungerer Low-E Window Film?
  Hvordan eksponere en murvegg
  Septisk lagunevedlikehold
  Hvordan kutte og polere granitt benkeplater
  Enkel installasjon av en flis
  Steg-for-trinn-stemplet betong
  DIY: Porch Ceiling
  Generisk Garage Dører Installasjon
  Hva er bedre: Gulvteppe eller tregulv for mitt hjem?