Hvilken type gulv fungerer best i en underkvalitets kjeller?

Hvilken type gulv fungerer best i en underkvalitets kjeller? 

Engineered Floors

Engineered floors brukes ofte som alternativer til tregulv i underkvalitets kjellere. Gulvene er laget av mellom to og fem lag av forskjellig tremateriale, og midt- eller kjernelaget er alltid laget av fiberfiberplater eller hardtrekk med høy tetthet. På grunn av de innebygde lagene, reagerer ingeniørgulvene utrolig bra på endringer i fuktighet og ikke forvrenger. Når det er fuktig, vil gulvets fibre naturligvis utvide seg, men de påfølgende lagene forhindrer dette. Ingeniørgulv, til tross for alle lagene, er faktisk tynnere enn ekte tregulv. Dette gjør det enkelt for et annet lag

Laminatgulv

Som laminatgulv har laminatgulv også en sterk trebasert kjerne. Men med laminatgulv er denne kjernen omgitt av en aluminiumsoksid eller melaminharpiksbasert overflate, som er dekket av et klart filmbelegg. Dette belegget bidrar til å beskytte gulvet mot riper og flekker, noe som kan være vesentlig fordelaktig hvis kjelleren ofte brukes til prosjekter som omfatter metallverktøy og maling. WoodFloorsOnline.com, laminatgulv er ofte brukt i underkvalitets kjellere fordi de ikke merkbart ekspanderer og kontrakt med fuktighet og fuktighet. Laminatgulv er flytende gulv, noe som betyr at de er n Det ble spart ned direkte til en undergulv. Dette gjør det enkelt å installere fuktighetsbarrierer, og holder gulvene unna grunnvannet.

Fuktighetsbarrierer

Fuktighetsbarrierer legges ofte under gulv i underkvalitets kjellere. Disse barrierer består generelt av et tungt plastmateriale, og påføres som en kontinuerlig film som dekker direkte på betongplater. En annen type fuktighetsbarriere benytter PVC-rør. Med endene avgrenset og forseglet, legges rørene side om side til de dekker hele betongplaten og holdes nede med et lim. Ifølge WoodFloorsOnline.com bidrar fuktighetsbarrierer til at vann ikke siver opp gjennom betong og forårsaker skade på underkvalitets kjellergulv. En underkvalitets kjeller ligger under jorden. Ifølge WoodFloorsOnlines.com er det en kjeller med minst 4 tommer jord over sin betongplate. Gulv installert i underkvalitets kjellere må være slitesterk og kunne avværge eller tolerere for mye fuktighet. Under tunge regner og våte årstider som våren kan grunnvannivåene stige til kjellergulv, og overflatevann kan også seile ned i kjellere året rundt. Denne fuktigheten kan føre til at tregulvene blir krummet og gjør tepper soggy og moldy. Spesiell forsiktighet må tas når du velger en type gulv.

Andre artikkelen

Slik bygger du betongformtrapper
Slik paneler betongvegger
Slik feilsøker du en Senco Nail Gun
Hvordan Kutte Polyureten Skum Isolasjon Med En Håndsag
CCD-støvfjerning
Hvordan male et soverom Gulv
Hvordan velge en backsplash med granitt benkeplater
Hvordan måle man for å erstatte glidende glassdøredører
Hvordan velge husisolasjon
Instruksjoner for å bygge en 8X6 Gable Shed
Hvordan bygge et modulært hus
Slik installerer du en Sod Roof
Slik gjør du ditt hjem energieffektivt
Om infrarøde varmeapparater
Hvordan å remodel et bad grønn
Instruksjoner for installasjon av tregulv
Slik Refinish Antique Hardware
Alternativer for marmorbad
Komponenter av en jordkilde varmepumpe
Hvor ofte skal Culligan Reverse Osmosis Filters bli endret?