Hvordan bygge en skapskapasjer

Hvordan bygge en skapskapasjer 

1.

Fjern alt eksisterende skap maskinvare. Begynn å konstruere skapet ditt ved å måle lengden på bakveggen og to sidevegg for å bestemme lengden hylleplaten din støtter. Husk å trekke 1 u0026 # xBD; tommer fra lengden av bakveggen for 3/4-tommers tykkelse på begge sidestøttene. Fordi sidestøttene blir installert først, vil bakstøtten bli forkortet 1 u0026 # xBD; tommer for å passe mellom sidestykker.

Klipp hylleunderlagene fra 1x3-tommers tømmer, og fest hver side støtte 84 tommer fra gulvet ved hjelp av negler drevet inn i studs. Fest deretter bakstøtten på samme måte. Disse er støttene til topphyllen på skapet ditt. Du vil nå ha et tomt skap med tre 1x3 planker spikret til veggen som hyllen sitter på og festes til.

3.

Klipp hylleunderlagene for de nederste hyllene og Fest støtene 76 tommer fra gulvet med negler drevet inn i tappene. Fest sidene først, deretter baksiden. Sidestykkene stikker ut fra veggen 3/4 av en tomme for hver side. Sidene er festet først fordi ryggen vil passe på baksiden av veggen mellom sidestykker. Dette er støtter for den andre hyllen på skapet ditt.

4.

Kutt to lange hyller fra 3/4-tommers kryssfiner. Hyllene skal være 11 7/8 tommer brede, og deres lengde er bredden på skapet ditt. Klipp to 11 7/8 x 76-tommer sidestykker fra 3/4-tommers kryssfiner. Disse to er utvendige støtter av hyllen din.

5. Skjær seks 11 7/8-tommers firkantede hyller til hyllenheten. Monter hylleenheten, med hyllene i avstand til dine behov, ved hjelp av negler, og la toppen og bunnen være åpen. Øverst på hyllen vil bli festet til den nedre lange hylle som strekker seg over skapets lengde; bunnen vil være på gulvet i skapet. På dette punktet har du en tynn hyllestang med seks hyller.

6.

Senter hyllenheten like avstand fra hver side av kanten av skapet. Marker hakk for bunnhyllestøtten. Klipp hakkene fra hyllen med håndsagen. Du vil ha en hylle med L-formede bakre hjørner, slik at enheten legger seg flat mot veggen og hakkene passer over hyllestøttene.

Lag en lang hylle På understøtten og fest med negler. Fest den andre lange hyllen til den øvre hylleholderen og fest den med negler.

8.

Mål lengden fra siden av senterhylleenheten til veggen på hver side. Kutt skapet stang for å passe. Fest klesstangen til hver side av senterdelen med skruer. Fest deretter stangen til veggen ved hjelp av ønsket metode for å feste skapstangen. Den mest robuste måten er å feste stangen på veggen ved hjelp av skruer, men denne måten er vanskelig å endre i fremtiden.

9.

Lakk eller flekk etter ønske. < / p>

Tips og advarsler

 • Du kan legge til to nivåer av hengende plass ved å feste et andre sett med skapstenger halvveis ned fra toppsettet. Mål to ganger, kutt en gang. Mål plassen to ganger før du måler treet to ganger.
 • Sand noe grovt tre før du legger delikate stoffer der de kan bli skadet av splinter. Pass på å feste de tyngdebærende støttene, som hyllestøttene og Støttestøtter for stikkontakten, sikkert til stifterne.
 • Å ansette en profesjonell til å bygge eller designe skapet ditt kan koste en liten formue i disse dager, men det trenger egentlig ikke å koste mye for å ha skapet i drømmene dine. Du trenger planlegging, tålmodighet og en ettermiddag for å bygge den. Den ferdige enheten vil ha en topp hylle med en andre hylle en fot under. Senteret av skapet vil være en reol som strekker seg fra den andre hyllen til gulvet, med skapstenger på begge sider.

  Andre artikkelen

  Hvordan bygge i veggskap
  Slik bytter du en enkelt flush toalett
  Slik installerer du ankre i Stucco
  Hvordan bygge Banisters
  Gipsvegg Tips u0026 Teknikker
  Slik bruker du unike metoder for å gjøre hjemmet ditt mer energieffektivt
  Hvordan isolere seg bak gips
  Hvordan bygge en flat takhytte
  Hvordan lage grunnskapsler ut av veggskapene
  Lystyper for en dusj
  Hvordan kutte en kurve med en håndflisekutter
  Slik installerer du en kjæledyrdør i en treskjermdør
  Kabelkjertyper
  Slik kobler du flere mottakere
  Hvordan Wood-Trim et hus
  Tips for kutte marmor
  Ideer til kjellerrenovering av hjem
  Hardwood u0026 laminatgulv fordeler og ulemper
  Byg ditt eget vinerom
  Slik reparerer du en toalett tankpakning