Hvordan Level Jeg Min Gulv For Hardwood?

Hvordan Level Jeg Min Gulv For Hardwood? 

Starte ut

Et 'nivå' tregulv betyr ikke nødvendigvis at gulvet må være helt rett til ende. Det betyr bare at gulvet må være flatt; med andre ord, ingen dips eller støt er tillatt. En enkel måte å begynne å avgjøre om et gulv trenger utjevning er rett og slett å strekke ut et stykke streng over den eksisterende gulvet. Noen områder som strengen ikke berører --- eller noe område der strengen viser en støt --- må utjevnes. I tilfelle av ekstremt humpete betong eller tre, må undergulvet bli bøyd ut.

Leveling

Selvnivellerende fugemasse er tilgjengelig for kjøp som vil fylle inn eventuelle innrykk og kan brukes før du legger ned en kryssfiner undergulv. Når kryssfiner legges, må det tas særlig hensyn til området der kantene kommer sammen. Ujevnhet i Disse underlagene vil resultere i buckling av treet. Andre underlag som kork eller skum har fordeler, men produsentens anvisninger om underlag skal følges nøyaktig under alle omstendigheter, da disse mykere materialene vil ha en tendens til å gi en liten bit som Platen bryter inn. Hårde undergulvene må skrapes rent av store sager som gipsklipper og små ufullkommenheter som overspray av maling.

Shingling Metode

Mens en selvavjevende blanding kan sliping og grundig rengjøring reparere en stor Skader, noen undergulv som betonggulv må kanskje behandles spesielt. Shingling-metoden fungerer bra for utjevning av slike områder. En lang straightedge kan brukes til å bestemme høye og lave områder, hvoretter asfalt helvetesild kan installeres for å fylle ut dips. Disse trenger ikke å bli spikret, selv om noen foretrekker å holde dem nede for å sikre at de ikke beveger seg mens gulv installeres. Bruke helvetesild har visse fordeler i forhold til nivelleringsforbindelsen, noe som er vanskelig å blande riktig og gjelde jevnt. Det er enkelt å bestemme ved hjelp av en straightedge når nok helvetesild har blitt brukt til å dekke hull med sammensatte, kan 1 / 8th av en tomme av plass forårsake knirkende og eventuelt buckling av tre. Et ofte glemt trinn i installasjon av tregulv er nivelleringsbehovet. Forutgående gulvutjevning kan resultere i et ujevnt tregulv, planker som ikke passer sammen, og brett som blir løs over tid. Faktisk utjevning av hardvedgulv trenger like mye forberedelse som å installere gulvet selv.

Andre artikkelen

Er det bedre å laminere gulvet eller ha tregulv?
Tregulv vs. Pergo
Hvordan fjerne tinsett fra keramisk flis
Utvendig fargeideer for produsert hjem
Slik løser du fargeproblem med grout
Slik installerer du 7/16 tommers gulvbelegg
Slik løser du knirkende skruer
Hvordan reparere gips etter fjerning av tapet
Typer av murstein peker
Slik beregner du vinkelen til en trappelegging
Slik installerer du en takvifte i et solseng
Hvordan Freecycle (Resirkulering)
Slik påfører du gummibelegg
Slik installerer du overgangsstrimlene for laminatgulv
Hvordan bygge en dobbel ovn skap
Slik kjører du elektriske brytere fra bytte til bytte
Solar Panel Incitamenter i Texas
Hvordan lage et hodegjerde med hyller
Slik øker du lydisoleringen av en eksisterende vegg
Slik installerer du 2-til-2-fliser