Vann Sand Blasting Procedures

Vann Sand Blasting Procedures 

Bruk av sandblåsing sikkert

Vannblåsing brukes til en rekke formål, blant annet fjerning av rust fra metalloverflater og fjerning av graffiti og maling fra betongflater. For å oppnå disse resultatene bruker vannblåsing en høytrykksstrøm av sand, silika eller lignende materialer for å sprøyte overflaten ren. Av sin natur vil sandblåsing røre opp mye støv og rusk, og det gjør bruken av verneutstyr en viktig del av preparatet. Den fine grus og smuss som vannblåsing rører opp betyr at du må bære påkledning, eller i det minste en langermet skjorte og tunge arbeidsbukser. Du må også beskytte øynene med et kvalitetssett av beskyttelsesbriller. Støvet som blir sparket opp under sandblåsing, kan lett komme inn i lungene dersom du ikke er beskyttet. Ta deg tid til å beskytte deg mot langvarig skade ved å skaffe et godt åndedrettsvern.

Velg de riktige materialene

Sand er av Selvfølgelig en stor del av vannblåsing, og å velge riktig sand for sandblåseren er helt avgjørende. Hvis du velger å bruke sand, bør det være en fin sand som er fri for grus, smuss og annet rusk. Å velge feil sand vil ikke bare gi deg gode resultater, det kan faktisk gjøre mer skade på overflatene du prøver å reparere. Sand er ikke det eneste materialet som kan brukes til sandblåsing. Vannsandblåsingsutstyr kan også bruke bakervarer, fint silisiumsand og til og med flodsand som er nøye vasket og tørket.

Komme i gang trygt

Det er viktig å holde dysen nede når du bruker utstyret. Å holde dysen pekket under bruk, forhindrer vannet i å komme inn i sandforsyningen og forårsaker problemer. Begynn med å stå flere meter unna overflaten som skal rengjøres, og deretter sakte bevege seg mot overflaten mens du jobber. Hvis du kommer for nært, kan du forårsake skade, så vær sikker på å holde øye med fremdriften mens du jobber. Å ta deg tid til å vurdere overflatenes tilstand mens du jobber, vil hjelpe deg med å oppnå de beste resultatene. Hvis du noen gang har brukt sandpapir eller en strømslipmaskin for å glatte ut en tre-, betong- eller metalloverflate, vet du hvor effektiv det kan være. Grovkorn som sand og silika kan bryte ned og glatte overflater i en overraskende kort periode, og kraftige teknikker som vannblåsing kan bli enda mer effektive. Vannsandblåsing er en av de mest effektive måtene å rengjøre alle typer overflater, inkludert betong, metall og mye mer.

Andre artikkelen

Fordelene med naturgassovner
Takstativ Installasjon
Hvordan lage et kjøkken med et sittegruppe
Hvordan Leie Byggekraner
Baderom Remodel sjekkliste
Hvordan bygge et effektivt skap
Slik konverterer du Recess Lighting til Track Lighting
Standard Granittfarger
Slik holder du flis fra sprekker under kutting
Hvordan sette opp en sprøytepistol
Hvordan installere Wood Molding
Kan Keramisk Tile bli satt på Green Wall Rock?
Montering av en Faux Wood Beam
Løsemidler for fjerning av uretanbearbeiding fra tregulv
Slik Bullnose hjørner av Gips rundt Windows
Grout fjerning med en vinkelsliper
Gasslogg Vs. Tre brennende peis
Slik laver du Linoleum
Hvordan å beregne ampere
Slik feilsøker du en Ryobi-router R165u