Typer av isolerende takhengel

Typer av isolerende takhengel 

Hva påvirker taket?

Din helvedesild trenger å motstå sol, snø, is, regn og vind. Solen pelter helvetesildene med varme og ultrafiolett stråling. Hvis helvetesildene dine ikke tilbyr isolasjonsbeskyttelse, kommer varmen til å passere gjennom helvedesild og varme hjemmet ditt på en årstid når du vil at det skal være kult inni. På samme måte, når kuldevind og snø slår taket om vinteren, vil den kalde passere gjennom et uisolert tak som tvinger ditt varmesystem til å jobbe hardere.

Hele helvetesild

Hele helvetesild finnes vanligvis på rancher, moderne boliger , hytter og historiske hjem. De gir et hjem et naturlig utseende og er lette å reparere. De kan vare opptil 50 år, og de tilbyr noen isolasjonsverdi til huset ditt. Imidlertid kan disse helvetesildene være dyre og pleier å være høyt vedlikehold fordi de roter, splittes, mugg og mugg. De vil også ha dårlig brannklassifisering, med mindre de er trykkbehandlet.

Metaldelsleben

Metaldelsleben kan også være dyrt. De er laget av tinn, stål, aluminium og kobber. De er lette og enkle å installere. En av de viktigste årsakene til at folk velger dem, er fordi de sparer på isolasjonskostnader fordi helvetesildene kan ha isolasjon i dem. Dette gjøres ved å fylle mellomrommet mellom to metallplater med isolasjonsskum.

Økoselvinge

Øko-tak er egentlig ikke helvetesild. Imidlertid er de en type taktekking som kan gi god isolasjon. Denne typen tak er også miljøvennlig fordi den filtrerer regnvann gjennom vegetasjon og jord på taket. Det er lite vedlikehold og attraktivt. Det har heller ikke vært tatt i USA, selv om det har eksistert i Europa i 30 år.

Solar Roof Shingles

Solar Shingles trenger ikke nødvendigvis å isolere et tak, men de kan redusere verktøyene dine kostnader som er et av målene for isolerende helvetesild. Disse helvetesildene fungerer best på et sørvendt tak. De har et blått eller lilla utseende som gjør at de kan blandes med tradisjonelle helvetesild. I løpet av dagen samler de solens energi, som omdannes til energi som kan brukes i ditt hjem.

Relative Costs

Asfalt og kompositt helvetesild er de billigste helvetesildene du kan kjøpe, men siden de gir deg ingen isolasjon, du trenger et isolerende underlag som vil øke prisene. Metall og tre helvetesild vil koste rundt dobbelt så mye som asfalt og kompositt helvetesild, alt etter hvilken type du kjøper. Men metall helvetesild sparer på bekostning av takinnramming materialer fordi de er mye lettere. Sol helvetesild er trolig den dyreste helvetesild du vil kjøpe generelt, men de betaler seg selv om 10 år i energibesparelser andre steder i hjemmet ditt. Når det kommer tid til å erstatte taket ditt, må du tenke på hva du legger på det. Ikke bare kjøp den billigste fordi det kan koste deg mer i det lange løp. Overvei å bruke helvedesild som gir litt isolasjon. Hvis taket ditt kan holde seg kaldt om vinteren og varme om sommeren, kan det hjelpe deg å senke energien kostnader. Dette kan mer enn oppveie eventuelle ekstra kostnader for isolerende helvetesild.

Andre artikkelen

Slik bruker du en MIG Wire Welder
Hvordan lage den hvite kabinetthyllingen mer robust
Hvordan male Wooden Kitchen skap
DIY Dørknap
Hvordan velge Aluminium Siding
Hvordan Konstruerer jeg Vinduer Skap Dører?
Slik installerer du korrugerte metalltak i tak
Vindturbinalternativer
Fordeler av betong benkeplater
Hvor mye granitt bør overhenges på en undermontert vask?
River Rock dusjgulv Installasjon
Våt-sliping Tørrvegg Tips
Montering av Clapboard Siding
Kan jeg installere trelaminatgulv på metalloverflate?
Hva er forskjellen mellom en Gable Vent u0026 a Ridge Vent?
Hvordan tegne et nytt bad
Slik installerer du fliser over laminatgulv
Hvordan beregner jeg det nødvendige solsystemet?
Hydraulisk slangeinformasjon
Slik bruker du en POTS-telefon