Tregulv Gulvbeleggsteknikk

Tregulv Gulvbeleggsteknikk 

Toppspiker

Før du kan ta med neglpistolen eller din pneumatiske stifter, må du sette det første kurset på den gammeldags måten. Det første kurset gir grunnlaget mot hvilke de påfølgende kursene er satt, og det må være solid. Bruk en og en halv tommers ferdigspiker, før-boring, pilothull for dem og toppspike dem for hånd i par, med et par negler rundt hver fot langs lengden på første kurset. Gå over alle neglene med et neglestykke for å synke hodene.

Side-Nagling

Etter at det første kurset er lagt, kan du fortsatt ikke legge inn din pneumatiske stifter, fordi den må sitte på tre eller fire kurs av gulv. Legg de kursene med neglpistolen. Pek på hvert bord på plass, og lås tunge-og-sporforbindelsen. (For å unngå skader på brettet, trykk et lite stykke skrapgulv mot det, bruk deretter en hammer å trykke på skrapgulv.) Hold det der og skyt negler omtrent hver seks centimeter inn i den eksponerte 'tunge' siden av brettet, like under brettet.

Pneumatisk stiftemaskin

Når du har fikk noen kurs lagt, du kan ta med din pneumatiske stiftemaskin. Sett ditt neste kurs på gulv på plass. Sett stifteenheten på toppen av det tidligere lagt kurset, med nesen på stifteenheten henger ned over kanten av det nye kurset. Bruk din mallet til å smekke utløserklossen til stifteenheten. Kraften vil drive brettene tett sammen, mens du bruker en trykkluftbrems for å drive den lange stiftet inn i planken i en nedadgående diagonal vinkel. Fortsett over rommet med stiftemaskinen din til det ikke lenger er nok plass foran deg til å svinge kjøpesenteret.

Etterbehandling

De siste få kursene i gulvet legges i omvendt rekkefølge fra de første. Når du ikke har plass til å bruke gulvstifteren din lenger, må du ta neglelaggen din med det som før, synke negler inn i sidene av brettene i nedadgående vinkel. Monter sluttkurset, langs veggen, ved å holde styret tett på plass med en sperre, deretter toppspike det, først boring av pilothull. Å legge et tregulv medfører flere typer spikring. Hovedverktøyet er en pneumatisk gulvstifter, som du kan leie sammen med luftkompressjonstanken som den bruker. Stiftemaskiner kjører lange, dobbeltsidige negler gjennom gulvplankene og inn i underlaget mens du trykker på platene tett sammen. Men stifteenhetens størrelse gjør det umulig å bruke i begynnelsen eller slutten av prosjektet, så det er også nødvendig med en elektrisk spikerpistol og en god gammeldags hammer.

Andre artikkelen

Hvordan beregne hvor mye keramisk fliser er nødvendig
Slik legger du en vask i en benkeplate
Marmor vs Granitt tellere
Slik bruker du løse nominelle løfte øyebolter
Slik bøyer du en stålplate med en sledehammer
Slik installerer du White u0026 amp; Stained Trim Woodwork
Hjemmelaget Solar Hot Air Panels
Hvor å installere en ADA automatisk døråpner
IBC Midlertidige bygningskrav
Moderne Base Molding Ideas
DIY Fremstilling av utvendige trehåndtak
Slik blander du fliser og laminatgulv
Utvendig Paint Effects
Granitt flisfarger
Informasjon om taktekking
Hvordan lage Bullnose Tile
Patioinnleggsalternativer
Hvordan bygge en master suite fra en garasje
Hvordan bor hull på granitt counter topper
Moderne Rekkverk for balkonger