Slik legger du til nye tregulv til gamle tregulv

Slik legger du til nye tregulv til gamle tregulv 

1.

Fjern vegglister og grunnplater.

2.

Rengjør overflaten av det gamle hardvedgulvet helt med et mildt gulvrenser.

3.

Kontroller at eksisterende gulv er nivå ved hjelp av en rett kant. Den nye gulvet trenger et solidt nivå, så dra en rett kant (en metallstang med en absolutt flatt kant) over overflaten av gulvet, noe som markerer noen høye eller lave nivåer. Gulvet må ha en overflate som ikke endrer seg mer enn 3/16 tommer i en hvilken som helst 8- til 10-fots radius. Bruk en sander til å avgjøre gulvet.

4. Legg gulvbrettene i rommet de skal installeres i i 72 timer for å tillate dem å acclimate til rommet s miljø.

5. Dekke hele overflaten av gulvet med et underlag av rød kolofonium. Stift papiret på plass.

6.

Merk en referanselinje for å veilede gulvbordets installasjon ved hjelp av en krittlinje. Mål bredden på rommet på tre punkter, plasser negler på de to midtpunktene nærmest veggene, fest den ene enden av krittstrengen til en spiker, og kjør strengen til den andre spiken. Trekk oppover på strengen og slipp deretter den, snapping en kalklinje for å markere midtlinjen. For referanselinjen, klikk en kalklinje u0026 # xBD; tommer fra startvegget parallelt med midtlinjen.

Monter den første raden av gulvplanker langs referanselinjen med tungen på brettet mot rommet, og plasser mellomrom mellom brettene og veggene for å tillate et ekspansjonsgap. Pre-bor spikerhull i brettene, 1 til 3 tommer fra endene og u0026 # xBD; tommer fra sporet størrelse, fortsetter å bore hull hver 6 inches. Spik platene til gulvbrettet under, bruk et neglestykke til å neglispe neglene og fylle neglhullene med en tømmer som passer til gulvbrettene dine.

Installere etterfølgende rader med gulvbrett ved å låse sporet av brettene med tungen i forrige rad. Bruk en tappeblokk og hengekøye for å lage tett passform for brettene. Klipp og plasser etterfølgende rader slik at brettet endrer seg mot minst 6 tommer fra endene i de forrige radene for å legge til gulvstyrken og spik ned den andre raden.

9.

< p> Bruk en blindgarnspiker for tredje rad og opp, plasser spikeren på gulvbordets tunge og treffer den for å kjøre spikeren. Når det ikke er plass til å bruke blindespiker, kjør neglene med hammeren. Klipp den siste raden for å passe, og hold utvidelsesgapet.

Fullfør gulvinstallasjonen ved å installere overganger på døråpninger, kutte eventuelle gjenværende underlag, fjerne alle mellomrom, og deretter Plasser grunnplanker og lister.

Tips og advarsler

 • Kontroller alle brett før installasjon for kviser og feil, kassér alle uegnede planker. daggry med en sirkelsag. Bland planker fra forskjellige bokser for å unngå å ha rader av lignende farge eller korn. For ventilasjoner i gulvet, klipp gulvplankene slik at de passer før installasjon.
 • Hardvedgulv legger mye til utseendet på et hvilket som helst rom, og gir en attraktiv, holdbar overflate som varer i mange år med riktig vedlikehold, samtidig som verdien av et hjem økes. Å legge til en ny hardvedgulv på en eksisterende fjerner behovet for rotete riving av eksisterende gulv, og sparer både tid og krefter og lette kompleksiteten av hardvedgulvsinstallasjon.

  Andre artikkelen

  Kitchen Remodel sjekkliste
  Slik isolerer du en låve
  Fordeler med gulvvarme
  Hvordan Finne Innlegg på Front Porches of Homes
  Hvordan kutte Keramisk Tile med en Glass Cutter
  Installasjonsinstruksjoner for baderomventilasjon
  Hvordan lage en Ranch Home
  Hvordan skjule elektriske ledninger på utsiden av en vegg
  Isolerende egenskaper av stormdører
  Hvordan lage en plan for et miljøvennlig hus
  Kan jeg installere bambus over en vinyl eller kryssfiner gulv?
  Slik monterer du Solid Oak Flooring
  Trenger du å bytte molding når du installerer laminatgulv?
  Installasjon av to lysbrytere i en boks
  Hvilket materiale er best for kjøkkenvasker?
  Slik installerer du Paper Faced Metal Bullnose Corner Perler
  Slik monterer du en dusjstang
  Slik viser du hvor mye sykkel du trenger
  Slik henger du på visse teedgips
  Hvordan å generere vind elektrisitet