Slik legger du på flekker til imitat eikskap

Slik legger du på flekker til imitat eikskap 

1.

Bestem hvilken type flekk du vil bruke. Ta et utvalg av imitasjons eikskapene til din lokale malingleverandør og be om hjelp med å velge en flekk. Pfisrofessionals bør gi deg fakta om din spesielle type brett, flekken du trenger og det beste målbelegget som skal plasseres på brettet.

2.

Fjern de bevegelige delene av skap. Trekk ut skuffer og hyller og fjern eventuelle dører som passer lett på plass igjen. Med lavkvalitets etterlignings eik, vil du kanskje forlate dørene og hengslene intakt. Selv om dette vil gjøre fargingsprosessen vanskeligere, vil den gi et robuste resultat.

3.

Strip noen tidligere flekk fra skapene. Påfør et lag malingstrimler til et lite område med en kvalitetspensel; snart begynner målingen å boble og løfte fra laget nedenfor. Fjern ferdig med en plast kittkniv. Gå videre til neste del og fortsett å strippe i seksjoner til du er ferdig.

4.

Sand og rengjør skapene. Snu ned skapene med et grovt sandpapir og rengjør overflaten grundig, til de er helt ryddet av rusk.

5.

Flekk og ferdig skapene. Bruk en pensel for å påføre flekken på skapene, og fjern overflødig flekk raskt og fullstendig. Når du er ferdig med flekker, la skapene tørke i ca 24 timer. Sand ned den fargede overflaten med et fint sandpapir og ryd av rusk. Påfør to til tre lag beskyttende polyuretan belegg, slik at minst 12 timer tørr tid mellom hver frakk. Sett sammen skapene.

Tips og advarsler

 • Hvis skapene dine er etterlignings eik, må du først bestemme kvaliteten. Hvis det er nok eik tilstede i imitasjonen, kan du bruke en vanlig trefarge. Hvis materialet er sponplater eller noe lignende, vil du ikke oppnå gode resultater. Teste ut fargeprosessen på en ubetydelig del av skapet før du gjennomfører hele prosjektet.
 • Remodeling et hjem kan være en skremmende oppgave, spesielt for de som ønsker å fullstendig forny seg med nyere gjenstander. Re-staining skap kan være en mer kostnadseffektiv måte å oppnå det ombygde utseendet på, og prosessen trenger ikke å være like overveldende som det kan høres. Etter noen få grunnleggende trinn kan du spare tid og få gode resultater.

  Andre artikkelen

  Den beste måten å skjule høyttalerledninger på
  Slik legger du flytende tregulv rundt en dørinngang
  Installere innvendig dørstøping
  Hvilke verktøy er nødvendig for å installere Fiber Cement Siding Solo?
  Slik remodeler du et lite bad
  Slik installerer du porselenstein for dusjer og badekar
  Hvordan lage en Solar Space Heater
  Epoxy Wood Repair
  Slik bruker du en Ramset Hammer With Charge
  Hvordan å beregne mengden av sidespor nødvendig for side et hus
  Hvordan bygge interiør dør hengsel jambs fra tre
  Ideer om hvordan man bygger et nytt hus
  Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative materialer
  Game Room Conversion Ideas
  Instruksjoner for å installere en garasjeport
  Inngangsdørstiler
  Fordelene med naturgassovner
  Sliping og dreieverktøy
  Hvordan bygge en flytende etasje
  Hvordan bli med to forskjellige laminatgulv i samme rom