Slik legger du betong på nytt betong for å fikse en skråning

Slik legger du betong på nytt betong for å fikse en skråning 

1.

Vask overflaten av betongen for å fjerne snavs eller rusk.

2.

Tekstur overflaten av betongen for å få vedheft med bindematerialet lettere. Lei en betongkvern fra en utleiebutikk eller en boligforbedringsbutikk. Sett på ansiktsmasken og beskyttelsesbrillene, og deretter, i hjørnet av platen, flytte grinderen over hele betongplaten, og skrape overflaten. Skru opp eventuelle rester som gjenstår fra teksturering.

3.

Spred et lag av lim på limflaten. Limet vil skape et bånd mellom de to lagene av betong og redusere muligheten for sprekker som utvikler seg i den nye overflaten. Limet vil også holde vann fra å samle seg mellom lagene og forårsake skade.

4.

Bland sandblandingsbetongen med sikte på en konsistens som er litt tykkere enn en vanlig betong blande. Bruk en spade til å spre et lag av den nye betongen på den opprinnelige platen. Nivå betongen ved hjelp av et avtrekkskort. Dette er et flatt, rett to-fire-fire stykke tømmer med et festet håndtak. For området som skråner, bruk et tykkere lag av betong. Flytt overflaten av betongen med en treflåte. Dette er en mason s trowel med et treblad i stedet for en stål en. Bruk en feiingsbevegelse for å glatte den nye sandblandingsoverflaten.

5.

Klipp kontrollleddene Sett inn leddene i samme område som de som ble kuttet i den opprinnelige overflaten. Dekk platen med plast og la den kurere i en uke før du bruker en tetningsmiddel for å beskytte den nye, betongoverflaten.

Tips og advarsler

 • Arbeidet ditt på den nye platen skal gjøres i kjølige temperaturer, mellom 50 og 60 grader.
 • Betong er et byggemateriale som ikke er bra med feil. Du kan følge instruksjonene perfekt, men på en eller annen måte finner du at den nye betongplaten har et tydelig problem: Det skråner. Det er ikke vanskelig å fikse en skråplate med ny betong. Med litt forberedelse og litt ekstra betong kan du hælde en ny overflate og eliminere skråningen.

  Andre artikkelen

  Slik fliser du et badekarområde
  Slik beregner du grus for en kjørebane
  Hvordan henge en kanal
  Hvordan Bytte Garasjeporten
  Slik kobler du fra Kohler Toalett
  Slik fjerner du antikke bakgrunnsbilder
  Hvordan bygge en kjeller i hjemmet
  Trenger jeg å forsegle stenflis for en backsplash?
  Hvordan bygge en låve fra grunnen av deg selv (del 5, installere T1-11 siding)
  Hvordan å fullføre garasje vegger
  Baderomsvindu Valg Når Remodeling
  Skifer Vs. Granitt benkeplater
  Installere Prefabrikerte Laminat benkeplater
  Hvordan designe ditt eget 3-D Dream House
  Slik reparerer du en rustfritt stål vaskepunktur
  Slik gjenoppbygger du batteridrevne batterier
  Slik bøyer du en metallstang
  Cabin Kitchen Ideas
  Slik fliser dusjpanner
  Slik Vanntett En Keramisk Dusj