Slik isolerer du en solterrasse

Slik isolerer du en solterrasse 

1.

Åpne inngangen under ditt solrom. Fjern eventuelle rusk og hindringer i arbeidsområdet. Legg ut arbeidslampen og tarp under solsalen. Dra bånd av isolasjon til det fjerneste punktet vekk fra inngangen din og arbeid deg inn i inngangen, legg stripene ut på bakken mens du går.

2.

Løft den første bånd av isolasjon, papir side ned, vendt mot deg, opp mellom bjelkene under solsalonggulvet. Stift sammen papirflikene på begge sider av isolasjonen. Stift gjennom papiret og inn i bunnen av bjelken over. Legg en stift hver 15 til 18 tommer fra hverandre. Bruk saksene til å kutte ender for riktig passform og å kutte rundt hindringer. Dekk eventuelle rør og ledninger med isolasjon for å beskytte dem også. Fortsett å installere isolasjon til hele gulvgulvet er dekket.

3.

Rull ut byggeplassen utenfor arbeidsområdet. Rull ut plasten slik at den er 3 meter lenger enn gulvet i solsolen. Klipp plasten med barberkniven din. Dra plasten på plass under solsalen. Løft det fjerne hjørnet av plasten til bjelkene ovenfor og stift på plass, og la en 3-tommers kant på plasten. Legg en stift inn i plast hver 15 til 18 tommer. Fortsett å feste plasten i bjelkene mens du holder den tett. Trim kantene med barberkniven.

Tips og advarsler

 • Razor kniver, stiftpistoler og saks utgjør skjære- og punkteringsfare. Bruk forsiktighet og sunn fornuft når du bruker verktøy av denne typen. Bruk egnet sikkerhetsutstyr, for eksempel vernebriller, åndedrettsvern, skikkelig klær og lærhansker når du arbeider med isolasjon. Innånding utgjør innånding og hudirriterende farer. Les og følg alle produsentens anbefalinger før og under installasjonen.
 • Ved å spare energi sparer du penger og hjelper miljøet ved å redusere CO2-utslippene fra kraftverk. En effektiv metode for å spare energi er med isolasjon. Når det gjelder isolasjon, er et ofte oversett område på gulvet. Isolering av gulvet, selv i solrommet ditt, vil spare deg for penger og gjøre solsolen din mer komfortabel hele året.

  Andre artikkelen

  Riktig måte å bruke en Jackhammer på
  Hvordan henge gipsvegg Den enkle måten
  Slik kobler du en lysarmaturkasse til en vegg hvis det ikke er noen stud
  Hvordan bygge en tre skuff
  Anbefalt boligisolasjon
  Slik installerer du Vinyl Tile Around Toilet
  Hardwood Vs. Produsert tregulv
  Slik installerer du laminat tregulv
  Hvordan sette Wall Trim rundt en en-Piece Tub u0026 amp; Dusj
  Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
  Hvordan kutte kurver i banestens
  Granittverktøy
  Hvordan Trim u0026 Edge Sheetrock for et tak
  Hjemmelagede spiraltrapper
  Hvordan bygge en trekk på Block Piers
  Hvordan bygge en 20 x 20 garasje
  Epoxy Bathtub Repair Supplies
  Kjeller Gulv Alternativer
  Hvordan kutte en takkledning
  Slik rengjør du temperert glass