Slik installerer du et lys med en trekkkjede

Slik installerer du et lys med en trekkkjede 

1.

Bestem hvor du skal få strøm fra. For å gjøre dette må du klatre opp på loftet og finne den nærmeste varme ledningen. Se etter en ledning som går fra bryteren til et rom. Dette vil være ledningen som strømmer til det rommet.

2.

Slå av bryteren til rommet du vil få strøm fra. Dette er et kritisk skritt. Den beste måten å gjøre dette på er å skru på lyset i rommet først, og deretter slå avbryterne til lyset slår av. Kontroller vegguttakene for strøm også.

3. Strekk 14 gauge fra området på loftet hvor det nye lyset vil bli installert på ledningen du vil trenge inn i. La 18 ' av ekstra ledning i hver ende.

4. Skru en kryssboks til en takkrok på stedet der den nye ledningen vil bli med den eksisterende. Klipp eksisterende ledning i to. Strip fem tommer isolasjonsbelegg fra begge ender av den ledningen sammen med belegget fra den nye. Også stripe 1/2 tommer belegg fra alle tre hvite og svarte ledninger. Skyv alle tre settene av ledningen inn i kryssboksen.

5.

Vri de tre kobbertrådene uten belegning sammen. Vri de tre hvite leddene sammen. Vri de tre svarte ledningene sammen. Legg ledningsnøtter på settene med hvite ledninger. Gjør det samme til det svarte. Fest hvert sett med ledning med elektrisk tape. Skyv alle tre settene i kryssboksen. Legg lokket på esken.

6.

Bruk en skrutrekker for å lage et lite hull for at ledningen skal passe gjennom taket der du vil ha lyset. Hvis dette er ved siden av et truss, trykk deretter ledningen ned i rommet. Hvis det ikke er ved siden av et truss, må du installere en lyskonsoll, og skyv ledningen gjennom braketten inn i rommet.

7.

I rommet hvor lyset vil bli installert stripe fem tommer isolasjonsbelegg fra ledningen. Strip 1/2 tommer fra de hvite og sorte ledningene.

8.

Koble ledningene fra lyset til det som kommer gjennom taket. Koble hvit til hvit, svart til svart og kobber til kobber. Bruk ledningsnøtter.

9.

Skru på lyset til enten taket eller lyskonsollen. Stram lyset snuggly til taket. Installer en lyspære. Installer lysbolten. Sett inn trekkkjeden.

Tips og advarsler

 • Slå alltid av bremsene før du arbeider med strøm.
 • Et mørkt skap eller rom trenger et lys installert for å lyse opp. Hvis det ikke er plass for en bryter, kan du installere et lys med en trekkkjede. Dette er ikke ekstremt vanskelig å gjøre. Følg disse trinnene for å installere et lys med en trekkkjede.

  Andre artikkelen

  Isolasjonstips for en tregulv
  Trinn for trinn DIY solpaneler
  Slik fjerner du kontaktpapirrester fra tre
  Slik installerer du bambusgulv over vinylfliser på kryssfinergulv
  Slik installerer du Keramisk Wall Tile i kjøkkenet
  Gjør det selv House Framing
  Slik forsegler Travertine Gulvflis
  Texas Septic System Regulations
  Slik legger du til et vindu på et bad
  Hvordan Spray Siding Stain
  Slik justerer du en tregulv med en keramisk gulv
  Slik beregner du solpanelstørrelse
  Slik reparerer du betong som har blitt regnet på
  Hvordan male Aluminium Storm Windows
  Slik installerer du Tongue og Groove Paneling
  Hvordan nyte Cleveland s Nautica Queen
  Slik fliser med sementunderlag
  Baderomsvifteforskriften
  Hvordan å bore en tellerskinne
  Slik rammer du en trepinnevegg