Slik installerer du en selvklebende vinylgulv

Slik installerer du en selvklebende vinylgulv 

1.

Mål lengden og bredden på rommet. Multipliser tallene sammen for å bestemme kvadratfotene og dermed antall bokser med en kvadratmeter fliser som skal kjøpes.

2. Rengjør eksisterende gulv med en skrubbebørste og en passende gulvvarmer for din type gulv. La gulvet tørke helt før du går videre.

3.

Bruk målebåndet til å bestemme romets midtpunkt. Skal beskyttelsesdekselet fra baksiden av en flis og plasser den forsiktig i det eksakte senteret av rommet. (Ved å starte i midten vil du eliminere behovet for å gjøre unødvendig store kutt hvis du trenger å kutte fliser for å passe til kantene i rommet.) Gå over flisen med en rullestift for å glatte

Fortsett å legge fliser rundt midten av flisene til du kommer til veggene. Etter behov klippe fliser til kant og hjørner. Mål avstanden til området,

Tips og advarsler

 • Legg fliser med hverandre uten å skape gale hull.
 • Overvei et annet gulvalternativ hvis gulvet ditt allerede har opprettholdt mye skade. Selvklebende vinylgulvfliser er svært tynne og fleksible, ufullkommenheter på gulvet vil trolig vise seg gjennom dem. Ta pauser hvis du ex perience overdreven vondt og smerter; installering av vinylfliser kan fremme skade på ryggen.
 • Selv om selvklebende vinylfliser ikke stemmer overens med skjønnheten i keramiske fliser, gir de et mye enklere og billig gulvalternativ. I motsetning til keramiske fliser, som krever at du legger på lim og fugemasse, festes vinylfliser til overflaten. Bruk denne håndboken for å installere denne praktiske gulvetypen uten hjelp fra en profesjonell.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du innfelt belysning i ny konstruksjon
  Verktøy for å bygge et hus
  Hvordan kjøpe et hjem med kontanter
  Hvordan kjøpe Solar Panel
  Betongbordsverktøy
  Cob Konstruksjonsteknikk
  Verktøy som trengs for å fjerne gips
  Hvordan legge Solid Wooden Floors
  DIY Tile Setting
  DIY: Baderomsmaling
  Slik fjerner kilenankre
  Hvordan opprettholde et badestamp
  Slik tilpasser du en lagringsstasjon
  Enkel dørinstallasjon
  Slik bruker du en ledningsfri impakdriver
  Hvordan fjerne speil festet til gips
  Slik påfør Finish på tregulv
  Typer av murvegger
  Slik fliser gjennom en døråpning
  Slik fjerner du pet flekker fra hardvedgulvene dine