Slik installerer du en Bluestone Floor

Slik installerer du en Bluestone Floor 

1.

Rengjør undergulv eller støtteområde der steingulvet skal installeres. For innvendig installasjon, fjern alt smuss, støv, fett, voks, maling og andre forurensninger fra gulvet. For utvendige steder fjerner du sålen og flater bakken så jevn som mulig med smuss eller tampene for å lage et flatt installasjonsområde.

2.

Dekke installasjonsområdet med landskapsduk. Kutt kluten med en verktøykniv for å gjøre kluten i samme form som layoutområdet. Tøyet vil gi en solid base for å støtte steinene og sanden eller gruset som holder dem på plass.

3.

Dekke landskapstøyet med et 4-tommers lag med blåstein støv. Tøm støvet med en metalltamp eller komprimator for å skape et jevnt, jevnt lag som steinene kan hvile på. Legg til eller fjern sand som nødvendig til området er helt flatt.

4.

Start i et hjørne av rommet hvis rommet ditt har hjørner. For en avrundet uteplass måles området for å finne midtlinjen og bygge ut fra det området.

5. Legg din første stein og trykk den ned i støvstøtten med en gummi klubbe. La om en u0026 frac12; -tv mellomrom mellom steiner for å muliggjøre foring senere. Fortsett å legge til steiner.

6.

Kontroller jevnheten i gulvet etter at hver stein er installert. Bruk et nivå for å sikre at hver stein er helt flat og i tråd med de andre for å hindre tripping. Legg til eller fjern sand med den flate kanten av en trowel om nødvendig for å sikre flathet.

7.

Klipp steinene i form med en sirkelsag med et murerblad for å lage alle steinene passer sammen. Bruk alltid vernehansker og beskyttelsesbriller når du klipper stein for å unngå skade på skrot.

8.

Fest fugene når alle steinene er lagt for å forbedre utseendet og hjelpe med drenering. Dekk hele stengulvet med sand eller steinstøv. Bruk en trykkbom til å spre støvet inn i leddene. Bruk en mason s trowel for å pakke støvet inn i leddene. Skru av ekstra sand eller støv når du er ferdig.

Naturstein gulv kan bringe en luft av rustikk stil til ditt hjem eller hage. Bluestone, en stein som ligger i den østlige delen av USA på steder som Pennsylvania og Tennessee, kan tjene som en sterk og robust støtte til terrasser, drivhus og andre steder. Selv om du kjøper en standard størrelse på steinblokk, kan størrelsene variere med opptil u0026 frac12; tommer, og derfor blir installasjonsarbeidet ekstremt viktig for å gi en solid og god base for området.

Andre artikkelen

Slik plugger du en rustfritt stålrør for trykktesting
Når skal du installere Solid Hardwood Flooring?
Slik dekker du et speil på en skapdør
Riktig Peis Mantle Høyde
Solkraftprosjekter
Ideer til peis TV
Om Gorilla Lim
Hvordan å beregne vekten av styren ark
Hvordan installerer jeg Titan laminatgulv?
Hvordan oppgradere til eiketrapper
DIY Legg til på huset Carport
Slik Level En Toalett Bowl
Alternativer til boligmøller
Slik installerer du en plastlaminat countertop
Slik får du betong av traktorlakk
Slik installerer du et toaletttett
Hvordan lage en mudroom for et bad
Hvordan lage en solvarmer for Inground Pools
Hjemmelaget Tapet Solvent
Hvordan velge en malingfargekombinasjon for et kommersielt byggutendørsområde