Slik installerer du dørboltene

Slik installerer du dørboltene 

1.

Åpne døren. Mål fra gulvet 39 5 / 8ths av en tomme fra gulvet og legg et blyantmerke. Hvis blyantmerket er nærmere enn 6 tommer fra dørknappen, plasser et annet merke som er 6 tommer fra dørhåndtaket. Blyantmerket vil være midtlinjen til deadbolt.

2.

Brett malingen på den stiplede linjen som representerer den avskårne kanten på døren. Plasser malen på døren, i høydesenterlinjen du legger på døren i trinn 1.

3. Bruk pennen til å markere midtlinjen til dødbolten på forsiden dørets ansikt og det 1 tommers hullet for låsemekanismen som skal ligge på dørens smale forkant. Fjern malen fra døren. Hvis malen som fulgte med dørbolten, er selvklemmende, kan du legge den på døren.

4. Bor et 1 / 8th pilothull på midtpunktene for den døde boltmonteringen og låsemekanismen. Pilothullet for 2 1/8 i Hull som ligger på døren, trenger å løpe helt gjennom døren. Bor 1/8 i hullet på den smale forkanten av døren, minst 2 1/2 dyp.

5. < / p>

Sett inn den 2 1/8 tommers spadebiten i boret. Legg spadebiten på pilothullet på forsiden av døren. Bor hullet omtrent halvveis gjennom døren. Bytt til annet ansikt på døren og fullfør boringen i hullet. Du er n eed å bore fra begge sider av døren for å eliminere finérfinishen på døren fra sprekker. Se inn i hullet på 2 1/8 tommer, og du vil merke det 1/8 tommers pilothullet som du boret fra dørens forkant. Sett inn den spisse spissen i neglene i pilothullet. Lukk døren og trykk hardt på neglen. Fjern neglen og åpne døren. Mørk spikerdepresjonen på dørkarmen med blyanten.

6.

Sett inn 1-tommers spadebit i boret. Bor 1 tommers hull 2 ​​1/2 tommer inn i den smale forkanten av døren, eller til du kommer inn i det 2 1/8 tommers hullet som du driller gjennom døren i trinn 5. Gå tilbake til den mørkede negledekningen. Bor en annen 1 tommers hull på nageldepresjonen i dørkarmen, som er minst 5/8 tommer dyp.

7.

Følg instruksjonene som følger med deadbolt for å avgjøre om du må justeres. Låsene må skrues og roteres for å fungere ordentlig. Fest låsene til døren med de vedlagte skruene, boret og Phillips skruetoppen # 2. Fest festeplaten til t han dørkarmen på samme måte som låsen. Spor både strikkplaten og låseplaten med blyanten. Fjern lås- og strekkplaten og sett dem til side.

8.

Opprett et forsenket område (mortise) i hvert sporet område. Gjør mortise på 1 / 8th of a inch dyp. Hold trebjelken på blyantlinjen, med den avskårne siden av meiselen vendt inn i området som platene ble montert. Hit tre meiselen med hammeren. Score hele oversikten over både strikkeren og låseplatene. Innenfor hvert scoringsområde lager du en scoringslinje hver 1/4 av en tomme for å lette fjerningen av treet fra mortiseområdet. Plasser trebjelken på et poengsum i innsiden av mortise. Hold meisens skråkant ned og slå meiselen med hammeren. Fortsett prosessen til alt treet er fjernet fra mortise.

9.

Fest låsen til døren og strikkplaten til dørkarmen med Phillips skruene, # 2 Phillips skruespiss og bor.

10.

Monter dødbolten per produsentens instruksjoner. Stram deadbolt til døren med Phillips skrutrekker.

Deadbolt låser er installert for å gi ekstra sikkerhet for deg og din familie. Dødbolten må installeres i tråd med dørhåndtaket, men skal forbli minst seks tommer over eller under dørhåndtaket. All installasjonsmaskinvaren er inkludert med deadbolt, samt en mal for deg å plassere på døren. Ved å bruke malen, reduseres tiden som er involvert i å finne deadbolt og låsemekanisme.

Andre artikkelen

Hvordan bli med Wallboard
Hvordan bygge en Metal Roller
Kan du Tung Oil Over Urethane?
Slik løser du kjøkkenteller feil
DIY: Gassstueovn og ovn
Dormer konstruksjonsveiledning
Elektriske lyskomponenter
Hvordan lim en undergulv for keramiske fliser
Hvordan bygge en dekk veranda
Hvordan lim en treramme til en speilens overflate
Hvordan gjenopprette et støpejern badekar
Fordeler med en romersk bue
Slik festes et trådhjulstilbehør til en boremaskin
Slik installerer du et gipsplansloft
Informasjon om hvordan man bygger et lite telt tak til veranda
DIY Kitchen Base Skap
Hvordan bruke en Finish Nailer å Nail Down Hardwood Floor
Slik bytter du gasslogger til en peis
Slik bytter du et bad Cement Floor med Vinyl Tile
Sammenligning av counter Top Materials