Slik installerer du Armstrong Ceiling

Slik installerer du Armstrong Ceiling 

1.

Mål lengden på rommet. Del lengden på rommet ved lengden av en takflis. Legg resten til lengden på takflisen. Hvis rommet lengde er 13 fot og du bruker 4 fot lange takfliser, vil du dele 13 med 4 og ha 3. Legg til venstre over 1 fot til taklengden på 4 fot, som er 5 fot. Del 5 fotlengden med 2, for å gi deg lengden på kantlinjen på 2 1/2 fot eller 30 tommer. Utfør samme operasjon for bredden på rommet, med unntak av å bruke 2 fotbredden på takflisen i motsetning til 4 fotlengden.

2.

Bestem takhøyde. Du må tillate minst tre tommer å installere og fjerne takflisene. Legg igjen en ytterligere 2 tommer høyde hvis du installerer innløpslamper. Legg et blyantmerke på den ferdige høyden av taket. Heng den roterende laseren i henhold til produsentens instruksjoner. Slå på laseren. Still laseren 3 tommer under ferdig takhøyde. Legg lasergiret mot veggen i et hjørne av rommet. Legg merke 3 tommer over laserlinjen Marker den ferdige takhøyden. Fortsett å markere begge vegger i hvert hjørne av rommet. Slå av den roterende laseren. Ta en kalklinje mellom hjørnene på hver vegg for å vise den ferdige takhøyden.

3

Finn de loddrette veggkroppene med stifteren. Legg et blyantmerke på hver stift, 1 1/4 tommer over den ferdige takhøyden.

4.

Fest L-kanalen til veggen ved å løpe en 2-tommers treskrue inn i hver pinne, mens du holder L-kanalen på kalklinjen. Kut L-kanalen til lengden med luftfartsniper hvis den er lengre enn veggen som Du legger også til L-kanalen. Installer L-kanalen rundt hele rommet.

5.

Ved hjelp av målebåndet og snekkerens blyant, Merk midten av romets lengde på gulvet på begge sider av rommet. Strek kalklinjen mellom de to midterlinjene. Fest kalklinjen på gulvet for å markere midten av lengden på rommet. På gulvet på begge sider av rommet legger du et blyantmerke fire meter fra midtkalklinjen. Ta en kalklinje mellom merkene. Fortsett prosedyren til du har alle de fire fot-teensene som er merket på gulvet med en krittlinje.

Legg plumboboben på kalklinjen på midt i rommet, 2 meter fra veggen. Stå stigen av til siden av laserplumbobben. Fest et takklemme med boret og en 2-tommers treskrue på takbjelken nærmest laserpunktet til plumbboben, men i tråd med lasermerket. Ta en 1-fots bøye i en lengde av takkabel mate kabelen gjennom festeklipset. Trekk takledningen over seg selv og skru de to delene av takledningen over seg 3 ganger med linjemannens tanger. Mål over to fot og utfør prosedyren igjen. Gjenta prosessen til alle takledninger er festet til takbjelkerne Når alle takstøttene er festet, slår du på den roterende laseren.

7.

Klipp hovedtemaene til lengden på rommet med luftfartsnyppene. rommet er lengre enn en hovedt-tee, skar teene sammen etter Armstrong-spesifikasjonene. Legg hovedtemaet over de L-kanalene du monterte tidligere. Klipp takledningene 1 fot under tee. Fest lasergiringen til hovedteltet. Legg en 90 grad bøy på taket wire, 3/4 av en tomme over undersiden av hoved tee. Trekk taket wire gjennom pre-hullet i hoved tee som er lukket for taket wire hengende plumb. Trekk ledningen til Laserguiden viser at du er i takhøyde. Fest kabelen ved å lage 3 stramme omslag som des cribed i trinn 6. Utfør den samme operasjonen til alle hovedtemaene er suspendert med takledninger.

8.

Sett krysseteknene inn i hovedtemaene. Start den første t-skjorten ved grense dimensjonen som du fant i trinn 1. Skyv krysset tee inn i main tee, og slipp kors t-faner i den pre-made spor av hoved tee. Gjenta prosessen for den andre siden av t-skjorten. Fortsett å installere tverrtrøyer 2 meter fra hverandre til du har alle de tverrstikkene som er installert.

9. Legg takpanelene i taket. Klipp kantpanelene slik at de passer sammen med en verktøykniv. Merk alltid og kutt på den ferdige siden av takflisen for å unngå å marmore panelene 'finish'.

Armstrong tak systemer kommer i et bredt utvalg av stiler. Armstrong-tak er funksjonelle og enkle å vedlikeholde hvis de er riktig installert. Riktig installasjon inkluderer installering av L-kanalen som festes til veggnivået rundt hele rommet og takledninger som støtter takets hovedtema. Å leie en roterende laser vil øke hastigheten på installasjonen, og sørge for at L-kanalene er nivå. Ved å legge ut de viktigste tee-stedene på gulvet, kan du ordentligt finne de avhengige takledninger.

Andre artikkelen

Slik bruker du en Ridgid Tile Saw
Hvordan lage barometre
Slik legger du laminatgulv under dørrammer
Hvordan Mud u0026 Tape Gips ved hjelp av Mesh Tape
Slik reparerer du skadedyr i logghus
Installasjonshøyde for badehåndkle ring
Hvor stor er Patio Home Backyards?
Hvordan bygge en Miter Saw
Slik legger du Self Stick Tile Over Ceramic Tile
Små baderomsprosjekter
Innfelt belysningsideer
Slik installerer du skuffens maskinvare
Hvordan hvitvasking trepaneler
Hvordan remodel en dusj
Slik fjerner du et veggpanel i huset
Eik Vs. Hickory Wood
Slik setter du opp en ekte trebjelke
Hvordan bygge et innebygd klesskap
Slik installerer du Blum hengsler
Hvordan skal du isolere hjemmet ditt?