Slik henter du ny betong over gammelt betong på en garasje etasje

Slik henter du ny betong over gammelt betong på en garasje etasje 

1.

Rengjør betongens overflate helt. En kraftvaskemaskin leid fra et lokalt utstyrsutleiefirma kan bidra til å fjerne oljer eller andre utslipp som kan forstyrre de nye materialene som skal plasseres på overflaten.

2.

Sett åndedrettsvernet og beskyttelsesbriller på, og reparer deretter eventuelle sprekker som kan være tilstede i betongen. Rør sprekkene ut fra overflaten med et sprekkjaktblad, og åpne sprekket til en dybde på mellom u0026 # xBE; til 1 tommer. Bruk bladet til å gjøre sidens overflater av sprekken vertikalt. Vask sprekk ut med vann og vent til det tørker. Når sprukken har tørket, bruk en putty kniv for å legge et belegg av epoxy gel lim på overflatene av sprekken, og la gelen tørke. Til slutt fyller du springen med tetningsmasse i felles reparasjon.

3.

Profil betongoverflaten som forberedelse til limbindemidlet. Profilering av betongen krever at du lager en tekstur for båndet å holde seg til. Dette kan gjøres ved hjelp av en mekanisk betongkvern. Begynn i hjørnet av garasjen og gå grinderen over gulvflaten, skrape hele betongplaten. Når du har fullstendig teksturert overflaten, bruk en kost til å fjerne alt støv laget av prosessen.

4. Legg på et lag limende lim over platen i henhold til produsentens instruksjoner. Bindemidlet vil hjelpe de to stykkene av betongpinne og bevege seg sammen, så vel som forhindre at vann siver mellom materialene og forårsaker skade.

5.

Bland en mengde sand -bland betong. Blandingen bør ha en konsistens som er litt tykkere enn vanlig betong. Spred blandingen på platen, og fest det nye laget. Legg laget til en tykk tykkelse for best resultat.

6.

Glatt og nivå overflaten av den nye betongen med et screed bord, en tre 2x4 med håndtak festet, for å glatte. Deretter flyter du overflaten ved hjelp av en treflate, en Masons trowel med treblad, ved hjelp av en frem og tilbake bevegelse for å jevne overflaten.

7.

Kutt kontrollleddene i den nye betongen på samme steder som de gamle. Dekk overflaten med en plastplate og la den nye betongen helbrede seg helt. Når det er herdet, påfør et tetningsmiddel for å beskytte den nye overflaten og for å gjøre rengjøringen lettere.

Tips og advarsler

 • Legg den nye betongoverflaten i kjølig vær med temperaturer mellom 50 og 60 grader Fahrenheit.
 • Betong er et langvarig, slitesterk byggemateriale, men selv de bestlagte betongplattene kan begynne å vise tegn på alder. Platen av gammel betong i garasjen din kan være dulled og gouged. Det kan ha flis i overflaten, eller til og med utvikle små sprekker, men så lenge det fortsatt er noe intakt, kan du forlenge levetiden til den gamle betongen ved å gjenopplive den med et nytt lag av sandblandingbetong.

  Andre artikkelen

  Hvordan Bytt Vinyl Siding With Wood
  Slik opprettholder du fogginess i et dampbad
  Slik legger du en kjøkkenbord til en ujevn vegg
  Hva er en vanlig kjøkkenbordet høyde?
  Baderom Tile Refinishing
  Håndverktøy som brukes til å arbeide med aluminium
  Slik fjerner du plantasjeskodder
  Tips om boring 3/4 hull i betong
  Trenger jeg en spesiell drillbit til boring gjennom veggfliser?
  Home Improvement Hardware Tools
  Hvordan installere Tile Around Door Jambs
  Metal Carports u0026 Barn Strukturer
  Hjem Oppvarming Gass Vs. Olje
  Kirsebærgulv Installasjon
  Broken PVC Pipe Repair
  Slik bytter du et skadet undergulv med kryssfiner
  Handicapped Krav til Toaletter
  Sandstein og Forvitring
  Kan du installere granitt over flis?
  Hvordan Stain u0026 Finish Betong