Slik bruker du en filet sveisemåler

Slik bruker du en filet sveisemåler 

1.

Les sveisespesifikasjonsarket for å se om det er noen spesifikasjoner for filetsveisstørrelsen. Med mindre annet er angitt, anta at filetsveis må være av samme størrelse som det tynneste metallstykket som sveises.

2.

Mål metallet sveiset med filetsveis. Plasser metallmåleren på hvert metallstykke for å bestemme tykkelsen på hvert stykke. Velg filetsveisemåleren som passer til det tynneste metallstykket.

3.

Hold måleren flatt mot en overflate. Skyv måleren til sveisen. Kontroller området der toppen av hakk av måleren møter sveisens kant. Hvis filetmåleren hakk og sveisekanten er jevn, er sveisen riktig størrelse i den retningen.

4.

Vri måleren og legg den flat på den andre metallstykket . Skyv måleren til sveisen og kontroller sveisens høyde på den siden også. Merk sveisen med malingsmarkøren hvis sveisens kant faller under hakket på måleren.

5.

Plasser den konkavelle siden av måleren mot sveisen, med 45 graders sider av måleren hviler på hvert sveiset metall. Merk sveisen med malingsmarkøren, hvis sveisen ikke berører armene på filetsveisemåleren.

6.

Cap sveiser eventuelle filetsveis som ikke måler riktig. Hvis sveisene er større enn filetsveisemåleren, vil de passere da de er større enn det tynneste metallstykket som er forbundet med filetsveis.

En innvendig hjørnesveis mellom to vinkelrette metallstykker kalles en filet (fyll-det) sveis. Filetsveiset må i det minste være tykkelsen på det tynneste materialet som sammenføyes av sveisen. For eksempel, hvis du sveiser en 1/4-tommers metallplate til en 3/16-tommers metallplate, må filetsveien være 3 / 16ths av på tommer over og har en 3 / 16th-tommers halsdybde. En filetmåler måler størrelsen på filetsveis for å sikre dens strukturelle integritet.

Andre artikkelen

Bad Tile Alternativer
Hvordan bygge en vindturbin fra bilgeneratorer
Slik tegner du et dusjkabinett
Administrasjonsverktøy for hjemmebygging
Slik installerer du en etasje badekar
Slik installerer du en vask i en ny benkeplate
Kjøkken Ideas: Full Wall Skap og en innebygd Desk
Billig bolig ideer
Slik viser du mengden av ertgrave som er nødvendig
Slik beregner du prisen for å installere Vinyl Siding
Nivåer av granitt til benkeplater
Hvordan komme inn i en garasjeport
Slik overfører du fra teppe til flis
Hvordan Kutte Crown Molding With A Miter Saw
Hvordan bygge en enkel peis mantel
Hvordan gjenopplive flisens benkeplater
Søte ideer for å slå en garasje til et lekerom
Slik installerer du hvit og fargestrimmer
Fluorescerende lyspærer Fakta
Gjør-det-selv Spray Utvidbar isolasjon