Slik bruker du Groutable Peel u0026 Stick Floor Tile

Slik bruker du Groutable Peel u0026 Stick Floor Tile 

1.

Mål lengden på veggene i rommet for å bestemme kvadratfotene av området slik at du vet hvor mye fliser du skal kjøpe. Ta de to veggmålingene og multipliser dem med hverandre. Så hvis rommet er 10 fot med 10 fot, er den faktiske kvadratmottaket 100 kvadratfot.

2.

Sand noen støt og øker i nåværende gulv. Du vil sørge for at basen er så flat som mulig før du påfører peeling og pinne gulvfliser.

3.

Vask gulvet og fjern alt smuss, hår og rusk du kan.

4. Legg til fliser som begynner i midten av rommet. Lag en 'L' form med flisen. Legg flisen helt fra den ene enden av rommet til den andre, følg deretter flisen til et hjørne av rommet med bunnen av 'L.' Ikke fjern sikkerhetskopien ennå. Du vil sørge for at alt er justert riktig før du gjør det.

5.

Mål avstanden mellom den siste fulle flisen og veggen. Merk denne delen på flisene som skal plasseres langs veggen med en linjal og en blyant, deretter kutt med en verktøykniv.

6.

Fjern baksiden av flisene og start trykke dem godt mot gulvet. Trykk grundig ned rundt hele flisene, og fortsett å gjøre det samme med alle fliser i 'L' -formen.

7. Skal de resterende fliser til du er ferdig.

Tips og advarsler

 • Fordi det er skrell og pinne, kan du bruke flisen uten å fjerne de opprinnelige gulvene. faktisk grouting prosess. Peeling og pinne gulvfliser har en grense som ligner en fugemasse, men limet på baksiden av peeling og pinnefliser er alt limet som trengs, så det er ingen fugemasse brukt i fliseprosessen. Noen avskallede og pinnete fliser har fasade kanter som du kan bruke et tynt lag av fugemasse til for et mer strukturert utseende. Bland fugemassen i henhold til etiketten og legg den på kantene på flisene. Tørk av overflødig fugemasse eller bruk malerens tape for å holde fugemasse på kantene.
 • Legge fliser kan være et langt og kjedelig prosjekt for enhver person. Det kan også være ekstremt dyrt. Det er imidlertid en måte du kan installere matieral som ligner på flis til en brøkdel av prisen, og muligens best av alt, det er ikke så tidkrevende og er mye mer brukervennlig. Groutable peel og pinne gulvflis gjør at du kan sette dine liknende fliser ned på gulvet uten å måtte mikse og legge fugemasse. Det er heller ingen tørketid.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Engineered Wood Flooring med stifter
  Hvordan få konsistent grout farge
  Kull Vs. Trevarme
  Hvordan kutte gipsvegger rundt utsalgssteder, brytere, veggarmaturer og andre åpninger
  Slik Remodel Oak Trim
  Husdesignhistorie
  Rette måter å installere isolasjon i hjemmet
  Vinyl Gulvverktøy
  Hvordan gjenopprette min Blacktop Driveway
  Hjemmelaget solkraft
  Slik installerer og reparerer Tile
  Hvordan bygge et Broom Closet
  Hvordan lage en dørknap
  Slik fjerner du mal fra glassfiberdører
  Slik installerer du Keramisk Wall Tile i kjøkkenet
  DIY: Fiber Optic Star Ceiling
  Slik gir du en flat overflate countertops
  Hvordan lage fliser til et betonggulv
  Bruk av kjøkkenhetter
  DIY: Green House Plans